PRIJATELJI RADIJA PETNJICA – ELOKSIR PLUS BERANE

Eloksir plus, Berane

U okviru reportaža ‘’’Prijatelji Radija Petnjica’’, ekipa radija je obišla firmu EloksirPlus Berane koja se već 20 godina bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijske fasadne stolarije.

U domaćinskoj atmosferi našu ekipu je ugostio direktor ove uspješne firme Vladan Popović a menadžerka Tina Selmanović nas je upoznala sa ovom renomiranom firmom, koja pored poslovanja u Crnoj Gori bilježi iz godine u godinu rast prometa na evropskom tržištu.

“Privredno društvo EloksirPlus osnovano je 1997. godine i uskoro slavimo jubilej 20 godina uspješnog poslovanja. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijske fasadne stolarije. Pioniri smo mnogih djelatnosti iz ove oblasti. U sjevernom regionu Crne Gore prvi smo napravili PVC prozor i prvi ugradili sekvenciona garažna i automatska-senzor vrata. Radom i kvalitetom smo od firme EloksirPlus napravili  sinonim za uspjeh. U prilog tome govore činjenice da je EloksirPlus lider u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije u sjevernom regionu Crne Gore pa i šire. Proizvodi naše firme krase domove i poslovne objekte širom regiona i cijele Evrope.

Rad, disciplina, kvalitet i apsolutna odgovornost prema klijentima su postulati na kojima počiva naš rad. Odličnan odnos cijene i kvaliteta kao i ispunjavanje svih svjetskih standarda omogućava našoj firmi da stane rame uz rame sa konkurentima na evropskom trzištu gdje iz godine u godinu bilježimo porast prometa.

Posjedujemo najopremljeniji pogon za proizvodnju koji ispunjava sve svjetske standarde sa mašinama za izradu PVC stolarije (četvoroglava varilica za spajanje pvc uglova, CNC čistilica najnovije generacije i kompjuterska dvoglava testera).

U toku smo sa tehnološkim dostignućima i inovacijama u ovoj oblastima kao i u oblasti visoke energetske efikasnosti, zato iz kataloga naše ponude s ponosom izdvajamo brend SCHUKO i pvc profil LivIng MD sa sedam komora i tri stakla širine 44mm. (niskoemisiono-flot-cetiri godisnja doba).

Moto naše firme je da ” Brend nije ono što mi govorimo kupcu, već je ono što kupci jedni drugima govore o nama. ”. Naša deviza je kvalitet do posljednjeg detalja, a u to naši budući klijenti mogu da se uvjere tako što će nas posjetiti”, istakla je Selmanović.

D.R.