„BIHORSKA VEZA“ – EMISIJA ZA DIJASPORU NA PROGRAMU OD 6 JANUARA

Na talasima Radija Petnjica od 6. januara 2017. godine stratuje emisija “BIHORSKA VEZA”. Petkom od 20:15 pa skoro do ponoći uz urednika i voditelja Dina Račića, razgovaraćemo sa predstavnicima udruženja naših iseljenika, privrednicima, sportistima, kulturnim i javnim radnicima i naravno političarima, zanimljivim ljudima i kako se to kaže, običnim građanima našeg malog Bihora.

Cilj je da “OKUPIMO SVE NA JEDNOM MJESTU” i da iskoristimo tehnološke domete današnjice pa u studio, putem skajpa, vibera, msn, FB…, dovedemo Bihorce, od Amerike do Australije.

Emisija će biti, kako se to kaže – kolažnog tipa, što u prevodu znači da će provjereni petnjički voditelj/novinar Dino Račić razgovarati o stvarima koje su svima intersantne, stvarima i temama od kojih se živi i onima za koje se živi. Uz razgovor NA POSEDAK (u Bihoru nema ijekavske verizije) muzika je zagarantovana i to ona koju svi vole. Od sevdalinke i starih majstora do novih hitova i pop/zabavnih uradaka.

I kako to obično na BIHORSKOM POSETKU bude, malo ćemo pričati, malo svirati i pjevati, a malo se i igrati i to svakog petka i sve do ponoći. Ako bude trebalo i do jutra.

I da ponovimo priču s početka, u petak 6. januara u 20:15, talasi Radija Petnjica – NA POSEDAK vas čeka Dino Račić.

Ako sve ovo propustite u petak, emisiju slušajte u repriznom terminu u nedjelju, a najzanimljivije ćete čitati na portalu www.radiopetnjica.me.


SAMIR RASTODER