ZK BIHOR DOBIO NAGRADU ZA FILANTROPIJU

Odbor za dodjelu nagrade za filantropiju ISKRA Fonda za aktivno građanstvo i partnera, a u kategoriji nagrada za doprinos dijaspore donio je odluku da se ta nagrada ove godine dodijeli Zavičajnom klubu Bihor iz Luksemburga.

“Veliko mi je zadovoljstvo što Vam mogu obratiti ispred Fonda za aktivno građanstvo – fAKT i naših partnera, a povodom konkursa za nagradu za filantropiju ISKRA, namijenjenu pojedincima, privrednim društvima, iseljeničkim udruženjima i organizacijama građanskog društva, koji su na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije od opšteg dobra i interesa.
Ovu akciju realizujemo u partnerstvu sa Upravom za dijasporu i Privrednom komorom Crne Gore. ISKRA je jedina nagrada ovakve vrste u Crnoj Gori, i vjerujemo da je postala tradicionalna manifestacija i referentno mjesto za one koji ulažu u opšte dobro.
Među dobitnicima je i Vaše udruženje: Odbor za dodjelu nagrade je donio odluku da se ZAVIČAJNOM KLUBU „BIHOR“ LUXEMBOURG dodijeli NAGRADA ZA DOPRINOS DIJASPORE. Prenosim iskrene čestitke svih članova Odbora”, piše u pismu koje je upućeno ZK Bihor.
Svečana dodjela nagrade ISKRA je planirana za petak, 09. decembar 2016. u 19:00 časova, u Kraljevskom pozorištu Zetski dom, na Cetinju.