ZK „BIHOR“: DALJE RUKE OD UDRUŽENJA

zk-bihor

Povodom tekstova objavljenih na portalu Bošnjaci.net a koje su prenijeli i mediji u Crnoj Gori reagovao je Zavičajni klub Bihor iz Luksemburga. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

       Kao jedno od najuspješnijih udruženja u dijaspori, čiji članovi dolaze mahom iz Crne Gore i Sandžaka – ZK „Bihor“ pokušava se instrumentalizirati i postaviti na stub srama kao udruženje koje podržava jednu političku opciju u Crnoj Gori.
Javno se ograđujemo od svih, koji na Viber – grupi ZK „Bihor“, iznose svoje lične stavove, što smo i ranije kategorično demantovali i upozorili da se slične stavari ne objavljuju na našoj viber grupi.
Mi smo apolitično udruženje i ne želimo se svrstavati u bilo čiju političku opciju kao udruženje.
viber-objava-eskoNajvjerovatnije da mnogima nije u interesu da postoji jedno ovako udruženje i zato pokušavaju na razne načine da ga diskredituju i omalovaže.
ZK „Bihor“ će nastaviti  sa svojim aktivnostima, ne obazirući se na one koji iz sve snage pokušavaju da ga skrenu s puta i izazovu raskol u njegovim redovima.
Svako dobronamjeran je dobrodošao u redove kluba.
ZK „Bihor“ će i ubuduće biti otvoren za sve dobronamjerne ljude, a onima koji pokušavaju da nas oljagaju na bilo koji način, poručujemo: Dalje ruke od ovog udruženja.

ZK „Bihor“ Luksemburg