KOMUNALNO PETNJICE UKLANJALO RASTINJE NA LOKALNIM PUTEVIMA

Komunalno preduzeće Petnjica je proteklih dana sprovelo akciju uklanjanja rastinja na lokalnim putevima, kao i sanaciju nekoliko lokalnih puteva i uređivanje bankina. Nakon preuzimanja radnika od Opštine Berane, na bihorskim drumovima primjetne su promjene na bolje jer radnici ovog preduzeća svakodnevno rade kako na čišćenju užeg jezgra Petnjice tako i na drugim poslovima vezanim na komunalnu djelatnost na području opštine Petnjica.

Rastinje je prošle nedjelje uklonjeno na nekoliko putnih pravaca u Petnjici, u Trpezima od Kutnjeg Brda do ambulante, u Vrbici od Ćemana do Kraka, u Lagatorima od Ramčilovića do Petnjice, gdje je i prokopan kanal za vodu, kao i na putnim pravci prema Tucanjama i Godočelju.

’’Radnici komunalnog preduzeća rade po planu koji je napravljen i servisiraju su naše obaveze i ono što je nalog Opštine. Radimo na popunjavanju bankina na nekoliko lokacija u Petnjici, takođe radimo na sanaciji makadamskih puteva i prokopavanju kanala’’, kazao je direktor komunalnog Mithad Cikotić.

’’Građani Petnjice zaista transparentno mogu da se kroz naše akcije uvjere da komunalno radi odličan posao, i u kratkom periodu smo napravili zapažene rezultate. Naša mehanizacija stoji građanima na rapolaganju gdje za to postoji potreba. Naše akcije nisu ni na koji način partijski motivisane, a u to će se građani uvjeriti i nakon izbora’’, dodao je za portal Radija Petnjica pomoćnik direktora komunalnog Rifat Agović.

DINO RAČIĆ