PENZIONERI IZ PETNJICE OSVOJILI PET MEDALJA

Proteklog vikenda u Ulcinju održani su XIII Susreti penzionera rekreativaca Crne Gore. Na susretima koji imaju za cilj da okupe populaciju trećeg doba, organizovana su i takmičenja u pet disciplina. Pozivnicu da učestvuju na ovoj manifestaciju, koja je okupila 240 takmičara iz cijele Crne Gore, dobilo je i Udruženje penzionera Petnjica pa je proporcionalno broju penzionera u Ulcinj otputovalo njih pet. Sasvim dovoljno da osvoje sve medalje. A to se i desilo, pet penzionera iz Petnjice osvojilo je pet medalja pa su u Petnjicu donijeli sve od odličja sto se moglo donijeti. Od pet medalja, četiri su zlatne a osvojena je i jedna srebrena medalja.

Pobjedničku ekipu do nevjerovatnog uspjeha predvodio je predsjednik Udruženja penzionera Petnjica Bećo Šabotić, a u sastavu su bili i Šaban Šabotić, Babačić Šeko, Kočan Bićo i Kočan Zulfa.

Bećo Šabotić bio je zlatni u skoku u dalj, dok je medalju boje srebra osvojio u disciplini bacanje kamena s ramena.

Kočan Bićo bio je najbolji u disciplini navlačenje konopca, Babačić Šeko u nabacivanju koturova, a Kočan Zulfa u pikadu.

Predsjednik Udruženja penzionera Petnjica Šabotić Bećo zahvalio se organizatorima na beskprekorno organizovanim susretima.

‘’Bili smo pravi fenomen na ovim susretima, osvojili smo sve sto se osvojiti može i još jednom na najbolji mogući način prezentovali naš kraj i Petnjicu’’

DINO RAČIĆ