OO SDP PETNJICA
: STATUS PETNJICI I CRNOJ GORI JE VRATIO SDP

Socijaldemokratska partija Petnjice je reagovala na navode DPS na konvenciji u Petnjici. saopštenje prenosimo u cjelosti.

**********************

SDP nema potrebe da svoj odnos prema Petnjici i Crnoj Gori dodatno pojašnjava jer o tome najbolje govore djela. Projekat vraćanja statusa Opštine Petnjici kao i projekat nezavisne Crne Gore su na našim leđima ugledali svjetlost dana i postali realnost i na to smo s punim pravom ponosni. SDP kontinuitet takvog iskreno dobrog odnosa prema Petnjici pokazuje konkretno na ovim izborima i najboljim pozicioniranjem njenog predstavnika na listi kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore u odnosu na sve ostale liste na ovim izborima.

To što nas potpisnik osnivanja ravnogorskog četničkog pokreta naziva izdajnicima, nama je nepogrešiv pokazatelj da smo na pravom putu. Izdajnici smo bili i 90-ih dok su oni zajedno sa onim pod čijim sloganom nastupaju na ovim izborima deportovali naše građane i sunarodnike, tako da riječ izdaja izgovorena iz njihovih usta u upućena prema nama, kod ponosnih građana može biti samo kompliment.

Znamo da nije slučajno izabran slogan Miloševićeve ideologije “SIGURNIM KORAKOM”, već da se njime DPS simbolički i suštinski vraća na svoje početke, te stoga pozivamo građane Petnjice da ne dozvole da budu prevareni od ljudi iz DPS-a koji ih prepadaju i koji im pokušavaju isprati pamćenje, a već su odavno svojoj djeci i sebi pripremili rezervne države.