LIČINA: SA MURATOVIĆEM NA POBJEDU PROTIV BERBURGA

U okviru drugog kola prvog diviziona serije dva prvenstva Luksemburga, u nedelju u 16h sastaju se dojučerašnji drugoligaš Union 05 Kayl/Tetange pod vođstvom predsjednika Mersudina Ličine-Mita sa ekipom koja trenutno zauzima prvo mjesto u prvom divizionu serije dva FC Berburg, meč se igra u Tetange.

Gospodine Ličina, kako vidite vašu ekipu u novoj sezoni poslije odigranog jednog kola šampionata i dva kola kupa Luxembourga.

– U prvom kolu igrali smo protiv ekipe Schifflange 95 koja je po meni jedna od glavnih favorita za prvo mjesto u našoj ligi, i mogu vam reći da naša mlada ekipa  prosjek 21 godina, igrala je mnogo dobro stvorili smo mnogo šansi ali je nedostajalo realizacije, završilo je 1:1 što je po meni jedan korektan rezultat kad sve uzmemo u obzir. U prvom kolu kupa FLF naša realizacija je bila mnogo bolja i u gostima smo savladali Wincrange sa 3:1. A u zadnjoj utakmici koju smo igrali u kupu Luxembourga i dobili sa 12:2 protiv Bourcheida pokazali smo da naša mlada ekipa ima veliki potencijal.

To znači da u nedelju računate na pobjedu?

– To nisam rekao, ali mogu samo da obećam da će naša mlada ekipa na čelu sa našim najiskusnijem fudbalerom Asadom Muratovićem ostaviti srce na Terenu pa neka pobijedi bolji.

To znači da posle ovako dobrih rezultata u novoj sezoni da ste pogodili sa novim Sportskim direktorem i novim trenerom?

– Da upravu ste, Hasim Skenderović sportski direktor i trener Esko Tubljanin rade jedan odličan posao i sad za sad našli su dobru formulu  a ja i potpresednik Kero Škrijelj smo tu da to podržimo i pomognemo u logistici.
Ovim putem pozivam sve naše navijače da u nedelju dodju na stadion “Victor Marchal” i da nas podrže ja se nadam do još jedne pobjede.