“UNION 05 KAYL/TETANGE” KREĆE U NOVU SEZONU, POZIV BIHORCIMA DA U 16 ČASOVA NAVIJAJU ZA NAŠ TIM

Danas u 16 časova “Union 05 Kayl/Tetange” igra prvi meč šampionata u komšinskom derbiju protiv “Schifflange 95”. Uprava kluba na čelu sa Mitom Ličinom i Kerom Škrijeljem, koji su  u januaru preuzeli su upravu, pozivaju sve BIhorce da podrže taj klub na prvom meču protiv komšija.

Ianče predsjednik kluba je Mita Ličina, a potpredsjednik Kero Škrijelj. Upravni odbor, ili, kako oni zovu, comitet kluba, čini će 21 član, od toga  devet članova doseljenika iz Bihora i jedan iz Rožaja:
Hasim Skenderović, Safet Ličina, Rešad Šabotić, Šaip Agović, Sabahudin Ličina, Eldad Ramdedović, Edin Šabotić iz Bihora i Rifat Murić iz Rožaja.
Ideja za preuzimanje kluba javila se još poodavno, a sve s namjerom da se što više ljudi sa prostora Bihora i Crne Gore uključi u aktivnosti kluba i da se tako veliki broj omladine uključi u sport, što je bitan uslov kvalitetnoj integraciji u moderno luksemburško društvo.
Njih dvojica rade na stvaranju fudbalerskog potencijala u samom klubu i strogo će voditi računa da se ističe kvalitet, kao osnovni uslov za dobre sportske rezultate.
Što se tiče mladih fudbalera Ličina ističe posebno 13-godišnjeg Denisa Ličinu i 18-godišnjeg Alena Š. Agovića, te Adnan S. Jašarović i vjeruje da će oni izrasti u vrsne fudbalere koji će biti primijećeni i van granica Luksemburga.