BIHORSKI BAJKERI DONIRALI GRAĐEVINSKE BLOKOVE PORODICI SEFADINA ŠABOTIĆA

BIHORSKI BAJKERI

NVU Moto klub Bihor doniralo je 400 betonskih blokova porodici Sefadina Šabotić u selu Dobrodole u okviru humanitarne akcije koju su pokrenuli članovi MK Bihor. Bihorski bajkeri su nakon što su se upoznali sa slučajem porodice Šabotić, koja živi u neadekvatnim uslovima, odlučili su da pokrenu internu akciju sakupljanja novca kako bi se porodici Šabotić omogućili bolji uslovi života.
‘’S obzirom da u Statutu MK Bihor stoji da je humanitarni rad jedna od aktivnosti ovog udruženja, još prilikom registracije moto kluba kazali smo da ćemo sprovesti niz humanitarnih akcija. To ćemo raditi i u narednom periodu, gdje god se javi potreba da su ljudi u nevolji momci iz MK Bihor će biti tu da im pomognu’’’, kazao je predsjednik MK Bihor Isad Muratović .
‘’Pozivamo naravno sve ljude dobre volje da pokažu solidarnost i da ne dozvolimo da naše komšije i rodbina žive u nehumanim uslovima, već da se ujedinimo i da pomažemo jedni drugima’’, dodaju iz MK Bihor.
Moto klub Bihor osnovan je ove godine u februaru, broji oko 20 članova, a članovi ovog udruženja značajan doprinos su dali u gašenju požara koji su Petnjicu pogodili ovog proljeća.

DINO RAČIĆ