ADROVIĆ NA EP U GRČKOJ

Gost jutarnjeg programa Radija Petnjica u studiju 2 u Luksemburgu bio je reprezentativac Crne Gore u francuskom boksu – kombat savateu Elvis Adrović. On će sjutra otputovati u Grčku na Evropsko prvenstvo koje će se održati od 9. do 12. juna u gradu Korintosu.
Elvis je za Radio Petnjica kazao da se 17. godine bavi borilačkim. Pored kombat savatea bavi se i kik boksom. Adrović je nedavno dobio poziv od crnogorskog selektora Željka Baljevića da uz Miloša Golića predstavlja Crnu Goru.
FB_IMG_1465380328721To je veliki uspjeh za njega i kako kaže motiv više da opravda ukazano povjerenje selektora. Obećava da će se potruditi da 12. juna obraduje cijelu naciju i da Crnoj Gori i njemu donese odličje sa ovako značajnog turnira.
Do sada je imao mečeve širom Balkana i iza sebe ima mnogo medalja a imao je iskustva i sa evropske sportske scene kao junior.
Elvis se zahvalio svima koji mu pomažu u pripremama, ističe da naporno trenira i da je zahvaljujući kvalitetnom treningu, uslovima koji ima i ljudima s kojima sarađuje spreman da da svoj maksimum.

DINO RAČIĆ