RADIO PETNJICA I SIMON VOYAGES SPAJAJU LJUDE

Radio Petnjica će u narednih 10 dana u okviru akcije “Spajamo ljude” emitovati dio programa iz Luksemburga uporedo sa programom iz studija u Petnjici uz pomoć prijatelja iz firme Simon voyages koji su obezbijedili prevoz za novinara Radija Petnjica. S obzirom da je jedan od slogana Radija Petnjica “Okupimo se svi na jednom mjestu”, posredstvom zavičajnog radija slušaoci će u narednih 10 dana moći da slušaju priče o životu bihorskih iseljenika u Luksemburgu kroz intervjue, anegdote, zanimljivosti.
Iz firme Simon voyages, koja se bavi prevozom putnika ističu da je i njihov rad koncipiran na sličnom sloganu, i da se kroz svoj višegodišnji rad trude da udobno, profesionalno i prije svega sigurno prevoze putnike i povezuju ljude sa svih merdijana.
“Iseljenici iz Bihora pretezno žive udaljeni preko hiljadu kilometara od svog zavičaja te je putniku koji putuje našom kompanijom prije svega bitno obezbijediti udobnost, ljubaznost i sigurnost prilikom putovanja. Ističemo sigurnost i to je ono što nas rangira stepen više od ostalih kompanija jer naši putnici su osigurani prilikom kompletnog putovanja. Pored toga naša kompanija posjeduje najnovije autobuse najviše klase koji garantuju udobno putovanje.
Nastavićemo da radimo kao do sada, jer puni autobusi već niz godina su garancija da nudimo kvalitet nasim putnicima. Uz to pripremamo niz novih aktuelnosti i povoljnosti na naše putnike a uz to ćemo uvijek podržavati akcije slične akciji Radija Petnjica koji ima za cilj da okupi Bihorce rasute po svijetu, kao i sve druge akcije koje su od dobrobiti za Bihorce”, kažu iz Simon vojaža.

DINO RAČIĆ