BOŠNJAČKO ZABAVNO VEČE POVODOM DESETOGODIŠNJICE NEZAVISNOSTI CRNE GORE

U Švajcarskom gradu Šlirenu će se u subotu 28. maja u organizaciji Bošnjačke dijaspore Crne Gore u Švajcarskoj i humanitarne organizacije ‘’Bratska ruka’’ orgranizovati Bošnjačko-kulturno zabavno veče povodom jubileja 10 godina nezavisnosti Crne Gore, 20 godina ‘’Bratske ruke’’ i 3 godine od vraćanja statusa opštine Petnjici.

Na ovoj folklorno-zabavnoj večeri posjetioci će moći da uživaju u koreografijama KUD-a ‘’Bihor’’ iz Petnjice, muzičkim numerama etno grupe Svilenica iz Rožaja  i vokalnih solista Adisa Murića i Seja Skenderovića. 

Iz KUD ‘’Bihor’’ se zahvaljuju prijateljima iz Švajcarske na pozivu.

‘’Ovo je drugi put da KUD ‘’’Bihor’’ boravi u Švajcarskoj. Odazvali smo se na poziv organizatora koji su izrazili zadovoljstvo da se naše društvo predstavi sa svojim koreografijama i hvala im na tome. Pozivamo sve naše ljude i sunarodnike da 28. maja u 18h prisustvuju Bošnjačko-kulturno zabavnoj večeri’’ kazao je predsjednik KUD-a ‘’Bihor’’ Sinan Tiganj za portal Radija Petnjica.

Za sve zainteresovane koji žele da dodju za više informacija mogu kontaktirati organizatore a adresa na kojoj će se održati zabavno veče je:

SPORTHALLE UNTERROHR SCHLIEREN

UNTERROHRSTRASSE 2, 8952 SCHLIEREN

DINO RAČIĆ