PETNJICA BOLJA OD GLAVNOG GRADA I PRIJESTONICE

Povodom objelezavanja 10 godina nezavisnosti Savjet mladih DPS Niksic organizovao je sportsko rekreativno druzenje na kojem je ucestvovalo 15 OO SM DPS. Među učesnicima manifestacije bio je i  SM DPS Petnjica. Organizator je programom planirao i realizovao takmicenja u 6 disciplina (stoni tenis, mali fudbal, pikado, streljaštvo, šah i nadvlačenje konopa). SM DPS Petnjica uzeo je učešće u svih 6 disciplina i imao zapažane rezultate. Na šahovskom takmičenju petnjičani su osvojili treće mjesto a u navlačenju konopca treće.

U ostalim disciplinama takmičari SM DPS Petnica imali su zavidne rezultate, a posebno dobru igru pružili su fudbaleri SM DPS Petnjica koji su nadigrali kolege iz Glavnog grada i Prijestonice i ostvarili plasmanu u polufinale. Za plasman u finale dijelilo nas je 3 minuta do kraja meča i primljenog gola poslije velike gužve u kaznenom prostoru nakon kojeg je uslijedio penal rulet u kojem falilo je sreće, dalje je prošla ekipa Ulcinja.

Navijaci nijesu štedjeli aplauze i glas kada je Petnjica bila na sceni, što nas posebno raduje i dokazuje da smo svojim nastupima maksimalno pokazali dostojanstvo i način kako se bori za svoju partiju i svoj grad.

Upućujemo zahvalnost domaćinu na gostoprimstvu kao i učesnicima na fer plej nadmetanju, a posebno se zahvaljujem svojim takmičarima koji su prezentovali SM DPS Petnjica.

Predsjednik SM DPS Petnjica Selvudin Seka Šabotić.