INFO SASTANAK U PETNJICI: KAKO DO SREDSTAVA EVROPSKE UNIJE

Opština Petnjica u saradnji sa FORS Montenegro (Fondacijom za razvoj sjevera Crne Gore) održaće u petak 13.05.2016. godine u Petnjici u sali Centra za kulturu Petnjica info sastanak na temu ’’Mogućnosti apliciranja za sredstva Evropske unije posredstvom instrumenata za pretpristupnu podršku IPA II’’.

’’U cilju informisanja potencijalnih korisnika o mogućnostima apliciranja za sredstva Evropske unije, posredstvom Instrumenata za pretpristupnu podršku IPA II za 2014-2020. FORS Montenegro u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija, uz podršku delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, održaće info sastanak u Petnjici. Na informativnom sastanku će biti predstavljeni sektori u okviru IPA II, način finansijske podrške, finansijska alokacija za Crnu Goru za period 2014-2020, prekogranični i transnacionalni programi i ostale informacije relevantne za moguće korisnike, imajući u vidu da je u okviru prethodne finansijske perspektive za period 2007-2013. realizovan veliki broj projekata a neki od njih će biti predstavljeni na sastanku’’, kazao je za portal Radija Petnjica samostalni savjetnik u Službi predsjednika Opštine Petnjica Adis Ličina

Iz Opštine pozivaju sve javne institucije, preduzeća, civilni sektor i NVO da prisustvuju sastanku koji će se održati u sali Centra za kulturu Petnjica sa početkom u 12 sati.

DINO RAČIĆ