PREDSTAVNICI BS OBIŠLI I ODMAH POMOGLI PORODICU KORAĆ

Predsjednik OO Bošnjačke strane i predsjednik Skupštine opštine Petnjica Adnan Muhović zajedno sa sekretarom OO BS Petnjica Ervinom Durakovićem, obišao je porodicu Korać kojima je prije par dana izgorela porodična kuća u selu Johovicama.

Oni su se na uvjerili u štetu koja je nastala na stanbenom objektu i odmah obećali pomoć porodici u vidu građevinskog materijala. Porodica čija je kuća do temelja stradala u požaru, nije dugo čekala na realizaciju onog što je obećao predsjednik Muhović. Naime, odmah po obilasku zgarišta porodične kuće Jonuza, u privatnoj firmi D.o.o Radmanci obezbijedio je građevinski materijal u iznosu od 1000 eura i time na neki način učinio konkretni korak kako bi ova porodica što prije dobila krov nad glavom.

„Ako znamo da je porodica temelj, stub i krov Bošnjaka, onda treba da svi uvidimo da porodici Korać trenutno fali i nedostaje krov, krov nad glavom. Moramo svi da damo svoj maksimum, nebi li im na neki način olakšali da opet sagrade sebi krov nad glavom“ kratko je izjavio Adnan Muhović.

„Izražavam duboku zahvalnost BS stranci Petnjica i njenom predsjedniku Adnanu Muhoviću. Odusevljen sam brzom njihovom realizacijom obećanja jer sam, nedugo nakon njihovog odlaska, bio upoznat da je na stovarištu kod Rešada Rastodera, obezbijeđen građevinski materijal u vrijednosti od 1000 eura. Puno im hvala na humanosti i na tome sto su prepoznali našu nevolju i što su došli na licu mjesta da se i sami uvjere“ izjavio je za portal Radija Petnjica Jonuz Korać.

DENIS BOŽOVIĆ