SAVJET MLADIH DPS: BIHOR IMA NA KOGA DA SE OSLONI

Mladi DPS

Savjet mladih DPS-a Petnjica je u petak veče u prostorijama restorana na Boru a pod pokroviteljstvom bihorske dijaspore, organizovao žurku za mlade sa područja opštine Petnjica i Bihora. Žurci je prisustvovalo više 400 mladih uglavnom članova DPS-a ali i bilo je onih mladih koji su članovi drugih političkih subjekata.

„Prisustvo mladosti u ovolikom broju večeras ovdje, pokazalo nam je da Petnjica i Bihor imaju na koga da se oslone i da ne treba da brine za svoju budućnost. Vrijeme koje je pred nama je puno izazova i moramo da zavrnemo rukave i da radimo, a mladi ljudi koji su bili prisutni, nam daju volju i želju i pokazatelj su da smo na pravom putu i da treba da svi zajedno napravimo od Petnjice mjesto u koje će se dolazit i ostajat. Ovoliko prisustvo omladine je najbolji demant svih kritika koje nam upućuju pojedinci kako se Bihor iseljava. Mi iz OO DPS-a u Petnjici imamo niz aktivnosti koje treba da sprovedemo i koje smo planirali, ali o njima ćemo da istupimo u javnost kada za to dođe vrijeme“ izjavio je za portal radija Petnjica Mehmed Meša Adrović, predsjednik OO DPS-a Petnjica.

Pored mladih bihoraca, žurci je prisustvovao i određen broj čalnova  opštinskog odbora DPS-a Petnjica, a bilo je momenata kada su pojedini članovi drugih političkih partija javno izrazili želju da se učlane u DPS-u.

DENIS BOŽOVIĆ