PETNJICA DEKLASIRALA KOMOVE I ZAUZELA VRH TABELE

U prvom kolu nastavka prvenstva sjeverne regije, fudbaleri Petnjice su ostvarili važnu pobjedu na neugodnom gostovanju u Andrijevicu. Po teškom terenu, puleni trenera Nova Cimbaljevića su ozbiljno prišli utakmici i već na poluvremenu, golovima Admira Šabotića i Dina Adrovića vodili sa 2 : 0 i ono što im je bilo preostalo to je da do kraja utakmice postignu još jedan pogodak preko Erisa Šabotića u 90 minutu i tako postave konačni rezultat Komovi – Petnjica 0 : 3.

Ova pobjeda ima ogromni značaj, jer su petnjičani od danas na vrhu tabele. Naime, njihov konkuret za baraž za ulazak u viši rang takmičenja, ekipa Pljevalja danas je na svom terenu izgubila rezultatom 2:3 od Polimlja iz Murina i tako prepustili vrh tabele petnjičanima.

Ono što već sada možemo da uradimo, to je da pozovemo sve ljubitelje sporta u Petnjici, sve oni koji žele dobro ovom klubu, da u nedelju dođu na stadionu u Gusare i podrže svoj klub jer se igra derbi kola protiv upravo fudbalera iz Pljevalja i dobijanjem te utakmice, fudbaleri Petnjice jednim korakom bi već bili u baražu za viši rang takmičenja.

DENIS BOŽOVIĆ