POČELE PRIPREME FUDBALERA PETNJICE ZA NASTAVAK SEZONE

Fudbalski klub „Petnjica“ je danas počeo sa pripremama za nastavak šampionata Sjeverne fudbalske Regije. Na prozivci se pojavilo šesnaest fudbalera, a od sjutra će na raspolaganju treneru Novu Cimbaljeviću biti i ostatak ekipe.
Igrački kadar je za sada ostao nepromijenjen, ali se očekuje dolazak nekoliko igrača kako bi se konkurencija u timu dodatno pojačala ali i popunila mjesta na kojima u jesenjem dijelu šampionata petnjički klub nije imao adekvatna rešenja.
“Pripreme će se, kao i predhodnih sezona, u cjelosti obaviti na našem terenu u Gusarama gdje imamo dobre uslove za rad, a i vremenske prilike nam za sada idu na ruku.  U slučaju lošijih vremenskih uslova na raspolaganju i nam je fiskulturna sala JUOŠ „Mahmut Adrovic“ u Petnjici”, saopštemo je iz kluba.
Ambicije su velike, prvo mjesto u Regiji i onda kroz baraž plasman u Drugu ligu. Naravno da ovo neće biti ni malo lako ostvariti, posebno ako se zna trenutno stanje na tabeli gdje su prve tri ekipe u samo dva boda razlike.Veliki rivali će biti ekipe FK „Pljevlja“ i FK „Polimlje“, pa će trka za šampiona Regije biti veoma zanimljiva.
“Da bi se sve ovo ispratilo na pravi način potrebno je obezbijediti određena novčana sredstva. Nadamo se da ćemo i sada, kao mnogo puta ranije, naići na razumijevanje lokalne samouprave ali i prijatelja kluba iz dijaspore na čelu sa našim predsjednikom Edinom Latićem, koji sve ove godine nesebično pomažu funkcionisanje našeg kluba”, stoji na kraju saopštenja kuba.