ODBORNIKU SNP U PETNJICI ISCIJEPALI GUME NA AUTOMOBILU

Zaim Ličina

Policija nikoga neće krivično goniti zbog iscijepanih guma na automobilu Zaima Ličine, jedinog odbornika Socijalističke narodne partije (SNP) u Petnjici.

To su “Vijestima” nezvanično saopštili iz Uprave policije, objašnjavajući da će počinioci tog djela prekršajno odgovarati, ako budu identifikovani.

“Zbog male materijalne štete, ocijenjeno je da nema elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, kazali su iz policije.

Ličina je “Vijestima” ispričao da su nepoznate osobe u noći između četvrtka i petka iscijepali sve četiri gume na njegovom pasatu.

“Parkirao sam automobil ispred kuće mojih prijatelja, u selu Bor. Kada sam došao po auto bilo je izlomljeno, gume su bile iscijepane na sva četiri točka”, kazao je Ličina.

Odbronik SNP-a tvrdi da je napad na njegovu imovinu politički motivisan, ali ne objašnjava na koga sumnja.

“Ni sa kim se nikada nijesam posvađao, niti sam se kome zamjerio, ni ja, ni moja porodica. Jedino što mi zamjeraju što sam u SNP-u. Ovo je moglo da se desi jedino zbog mog političkog angažmana”, kazao je Ličina.

Dodao je da je obavijestio policiju, ali i ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, i da očekuje da “oni koji su krenuli na njega” budu što prije otkriveni.

“Ovo nije bezazleno. Sada su mi nožem isjekli gume na autu, sjutra će nožem krenuti na mene. Sve to dešava se samo zbog toga što sam odbornik SNP-a”, kazao je on.

Predsjednik Skupštine Opštine Petnjica Adnan Muhović kazao je “Vijestima” da najoštrije osuđuje napad na odbornika Ličinu.

“Zabrinjava činjenica da se u našem mjestu dešavaju ovakve stvari. Zbog toga očekujem da nadležni hitno istraže čitav slučaj, i procesuiraju krivce, naročito iz razloga što je on jedini odbornik SNP-a u našoj Skupštini”, kazao je Muhović.

VIJESTI.ME