Pavlović: Bošnjaka sve manje otkad Muhović i Husović brinu o njima

“On se ‘snašao’, što bi rekao njegov gazda Milo Đukanović. Adnana samo interesuje kojim će se automobilom voziti, o trošku građana i o trošku Bihoraca u rasijanju”, kazao je juče Pavlović.

Muhović je juče kazao da neće na proteste DF-a i da u tom savezu treba da vidi ko radi za ANB, nakon što je prethodno Pavlović ocijenio da je postavljanje table sa nazivom ulice ratnog zločinca Osmana Rastodera provokacija ANB uoči protesta.

Pavlović je dodao  da su za razliku od Muhovića, “pozvani svi Bošnjaci koji nijesu kao Adnan”.

“Oni Bošnjaci koje Milo Đukanović i Miomir Mugoša nijesu kupili, i koje Dejan Peruničić nije umrežio u svoju diverzantsku mrežu. Otkako Rafet (Husović) i Adnan brane Bošnjake, sve je manje Bošnjaka na sjeveru, a sve ih je više u izbjegličkim kampovima po Njemačkoj”, kazao je Pavlović.

Istakao je da će  narednih sedmica  Peruničić i njegovi terenski aktivisti obezbijediti nova sijanja međuetničke mržnje i nove prijetnje međuvjerskim sukobima… “Muhović je čak i svojom  reakcijom pokazao da pripada partiji koja obezbjeđuje kadrove za terenske aktivnosti Peruničića na prostoru bošnjačkog sjevera”, kazao je Pavlović.