NOVALIĆ (DCG PETNJICA): Nova snaga donosi nove prilike

Odbornički kandidat Demokratske Crne Gore u Petnjici dr Irijan Novalić kazao je da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo da se danas u Petnjici druži i razgovara sa Petnjičanima.

“Kao kandidati za odbornike, želimo pokazati kakav će biti naš odnos prema građanima kada novom snagom formiramo novu vlast. Direktni i svakodnevni razgovori sa Petnjičankama i Petnjičanima te bavljenje rješavanjem njihovih problema kao i poboljšanje uslova života i životnog standarda uvođenjem novih sadržaja – biće naš apsolutni prioritet”, kazao je dr Novalić.

“Sve analize pokazuju da ćemo na ovim izborima ostvariti odličan izborni rezultat i da ćemo biti ključni politički faktor koji će direktno uticati na formiranje nove vlasti u Petnjici.

Uvjeravam vas da Nova snaga donosi nove prilike, nove ideje, nove razvojne šanse i projekte kojima ćemo našu opštinu konačno podići na noge.

Zato, za  zdrave promjene i novu Petnjicu – za vašu budućnost – zaokružite šesticu”, zaključio je odbornički kandidat na listi Demokratske Crne Crne na na izborima u Petnjici dr Irijan Novalić.
ENKO KORAĆ