PETNJICA: LOVCI IZ INOSTRANSTVA NA ČISTIM LIVADAMA NA OTVARANJU SEZONE

U nedjelju 3.oktobra svečano je otvorena lovna sezona na teritoriji lovišta opštine Petnjica.

Lovačka organizacija je organizovala zajednički ručak za sve članove u mjestu Čiste Livade u Konjskoj Rijeci.
„Osim članova LO Petnjica, otvoru lova su prisustvovali i mnogobrojni gosti iz susjednih lovišta kao i gosti koji su za ovu priliku došli iz mnogih evropskih država, Luksemburga, Portugala, Austrije, Francuske, Srbije i Švajcarske.

Oni su bili gosti naših članova koji rade u pomenutim zemljama i to je dalo međunarodni karakter ovogodišnjem početku lovne sezone“, istakli su iz LO Petnjica.

Prisutne je pozdravio predsjednik opštine Samir Agović, koji je istakao da je LO Petnjica veoma ozbiljna i kredibilna organizacije. Predsjednik je iskoristio priliku da čestita Zenu Rastoderu na ponovnom imenovanju na čelu LO Petnjica kao i Upravnom odboru. Pored predsjednika Agovića, prisutne je predstavio Sinan Tiganj, koji su poželjeli uspješnu lovnu godinu.
LO Petnjica je na otvaranju lovne sezone uručila zahvalnicu radniku petnjičke policije Jusu Ćemanu za doprinos u radu i jačanju  lovočuvarske službe. On je istakao zahvalnost LO Petnjica na prepoznavanju njegovog doprinosa za podršku i doprinos u jačanju Lovačke organizacije Petnjica.

„Otvaranju lovne sezone, prisustvovalo je preko 100 lovaca.
Za organizaciju ručka bila je zadužena ekipa koju je angažovao Elvis Lječo Huremović“, zaključili su iz LO Petnjica.

Gosti su bili smješteni kod Edina Meda Latića i Anisa Cikotića-

ENKO KORAĆ