SDP FORMIRALA IZBORNI ŠTAB ZA IZBORE U PETNJICI: SAMO DOBAR IZBORNI REZULTAT SDP GARANTUJE SUŠTINSKE PROMJENE

OOSDP Petnjica
Socijaldemokratska partija formirala je u Petnjici izborni štab za predstojeće lokalne izbore, a na čelu štaba je dr Almir Rebronja, član Predsjedništva SDP CG.
“Na ovaj način SDP će i zvanično otpočeti svoju predizbornu kampanju za lokalne izbore koji nas očekuju, kroz koju ćemo građanima Petnjice i cijelog bihorskog kraja predstaviti naš program, ali i nove ljude koji će ovog puta biti nosioci svih tih politika.
Posebno zadovoljstvo nam predstavlja to što će se u našem timu naći veći broj mladih i obrazovanih ljudi, spremnih da preuzmu odgovornost i povedu Petnjicu u nekom mnogo modernijem i prosperitetnijem smjeru, uz poštovanje osnovnih principa za koje se zalažemo, jednakosti, solidarnosti i pravde.
Svim građanima Petnjice i našim političkim oponentima najavljujemo ambicioznu, optimističnu i poštenu političku borbu, zasnovanu isključivo na našem programu za razvoj Petnjice, jer samo dobar rezultat SDP-a može donijeti korjenite i suštinske promjene koje će biti u korist svih naših sugrađana.
SDP će, kao i uvijek do sada, biti iskren i progresivan i ponudiće svoju viziju razvoja, viziju za koju smo sigurni da će građani Petnjice prepoznati i u koju će vjerovati. Zato smo otvoreni za komunikaciju konsultacije za sve teme koje se tiču razvoja naše Opštine i pozivamo sve dobronamjerne Bihorce koji su u saglasju s našom političkom ponudom, koji prepoznaju kredibilitet SDP-a i koji su spremni da uzmu aktivnije učešće da se pridruže našem timu, da zajedno gradimo bolju, prosperitetniju i ljepšu Petnjicu, onu u koju će naša djeca da se vraćaju a ne onu iz koje će i dalje da odlaze”, stoji u saopštenju OO SDP Petnjica.