ALDIN MURATOVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OO SPP PETNJICA

Novi predsjednik OO SPP Petnjica Aldin Muratović i zamjenik predjednika SPP CG Almir Muratović

Aldin Muratović je na današnjoj današnjoj sjednici Opštinskog odbora SPP Petnjica izabran za predjednika te opštinske organizacije Stranke pravde i pomirenja. On je dobio jednoglasnu podršku članova Opštinskog odbora.

Novoizabrani predsjednik OO SPP Petnjica Aldin Muratović,  se zahvalio rukovodstvu stranke i članovima OO na ukazanom povjerenju i izrazio čast što je postao dio jednog casnog tima ljudi u Stranci pravde i pomirenja (SPP), gdje je ukazao na to, da je SPP stranka budućnosti za bošnjački narod u Crnoj Gori i pozvao Bošnjake u Bihoru, Crnoj Gori i dijaspori da podrže SPP na budućim izborima

Sjednici su prisustvovali  predsjednik Stranke pravde i pomirenja CG  Hazbija Kalač,  zamjenik predsjednika SPP CG Almir Muratović,  potpredsjednici SPP CG Seid Hadzić i Adnan Muhovic kao i predsjednik izvršnog odbora Arben Jakupi.

Podjećamo da je Aldin Muratović prije dva dana napustio Bošnjačku stranku i podnio ostavku na sve stranačke funkcije. Muratović je zadržao odbornički mandat pa će sada u lokalnom parlamentu SPP imati dva predstavnika – zamjenika predsjednika SPP-a Almira Muratovića i novog predSjednika OO SPP Petnjica Aldina Muratovića.

SAMIR RASTODER