PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: SETLL TAKSI – NA USLUZI BIHORCIMA U LUKSEBURGU I CRNOJ GORI

Emir Skenderović od svoje devete godine je u Luksebburgu i još jedan u nizu Bihoraca koji se bavi biznisom. Pored prodavnice mješovite robe, sa kojom uspješno posluje, proširio je svoj biznis pa je otvorio taksi službu, SETLL TAXI Luksemburg.

„Radio sam kao taksista i onda sam uvidio da je neophodno da se podigne nivo usluga i to na taj način što klijenti pozovu i rezervišu vožnju do bilo kojeg aerodroma u Evropi. Naša taksi ide do kuće, preuzme klijente i vozi do željene destinacije“, kaže Emir iz Šiflanža. Prateći potrebe klijenta, Emir je odlučio da proširi svoj biznis i na Crnu Goru.

„Vozeći klijente do aerodroma a koji putuju do Podgorice, skoro pa svi su postavjali isto pitanje – a kako ćemo iz Podgorice. To je bilo presudno da otvorim liniju iz Podgorice po želji i potrebi putnika. Na ovaj način sam zaokružio i tu putničku uslugu i ponudio rješenje za probleme naših putnika, prije svega Bihoraca, kako dalje od Podgorice prema svom zavičaju. A da bi upotpunili kompletnu ponudu, otvorili smo i rent-a-car firmu u našu domovinu i na taj način smo zadovolji potrebe klijenata jer ima onih naših putnika koji hoće da ih auto sačeka na aerodromu i u sopstvenoj režiji, dođu do željenog cilja.

I kod rentiranja automobila, uveli smo novitet. Iz sopstvenog iskustva, znam da ove službe koje posluju na teritoriji Crne Gore, kada ih kontaktira klijent oni prvo pitaju – a odakle dolaziš!!! Lično sam to doživio i tada sam, u bukvalnom smislu, odgovorio – šta tebe briga odakle sam i odakle dolazim. Hoću da kažem da oni imaju posebnu cijenu za nas iz dijaspore. Moja rent-a-car služba nudi usluge po istim cijenama za sve, ma odakle da klijent dolazi. Ta praksa u Crnu Goru mora da prestane. Samo želim da luksemburški mentalit po pitanju biznisa, prenesem i u našu domovinu“; kaže Emir Skenderović iz Šiflanža za portal radija.

Za sve one kojima je neophodna usluga SETLL taksija i Emira Skenderovića, dovoljno je kontaktirati na brojeve telefona, viber ili whatsapp: +352 691 80 80 88 i +352 671 20 30 41 a za Cenu Goru, +382 69 776 – 219.

DENIS BOŽOVIĆ