AGOVIĆ: 20 000 EURA ZA ZAVRŠNE INFRASTRUKTURNE OBJEKTE U OVOJ GODINI

Prema riječima Samira Agovića, predsjednika opštine Petnjica, pogodne vremenske prilike lokalna uprava korista da planirane aktivnosti privede kraju kada su u pitanju infrastrukturni objekti.

Samir Agović u studiju Radija Petnjica

“Shodno našem ranijem planu ovih dana radimo na izgradnji nekoliko potpornih zidova na važnim lokalnim putevima kao što su putni pravac Petnjica – Bor u mjestu Lagatore gdje je klizište već duži niz godina ugrožavalo ovu saboraćajnicu.  Zatim radiće se potporni zid na putnom rpavcu Petnjca – Miraj brdo u zaseoku Zverotići. Zatim na putnom pravcu Plandište – Misinje laze kod prvih kuća Muratovića i još jedan potporni zid će biti izgrađen na putnom pravcu Kraci – OŠ Vrbica u zaseoku Stupe.

Vrijednost ovih radova je 20 hiljada eura a sredstva su obezbijeđena budžetom dok je izvođač radova građevinsko preduzće Bihor. Sa završetkom ovih radova, praktično ćemo i okončati naše aktivnosti koje su bile intezivne u ovoj godini na izgradnji infrastrukture”, istakao je za portal radija predsjednik opštine, Samir Agović.

DENIS BOŽOVIĆ