DRAGINJA VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ U POSJETI OO SDP PETNJICA

Predsjednica SDP Crne Gore, Draginja Vuksanović Stanković, juče je boravila u radnoj posjeti opštinskom odboru u Petnjici.

Tokom posjete ona je istakla zadovoljstvo načinom rada opštinskog odbora SDP Petnjica i očekuje da će građani Bihora to prepoznati.

„Predsjednica je primijetila, prilikom dolaska, da nam nedostaje savremeni magistralni put na relaciji Bioča – Petnjica. Kao idejni tvorci ovog projekta, na čelu još sa bivšim potredsjednikom partije, Rifatom Rastoderom kao i Nadžipom Kočanom, koji trenutno živi i radi u Novom Pazaru, predsjednica je izrazila žaljenje i ogorčenje što se još uvijek nije realizovala ni projektna dokumentacija. Takođe, primijetila je da opština Petnjica još uvijek nema benzinsku stanicu sa pratećim elementima. Ukoliko dođemo u situaciju da mi odlučujemo, ta dva nedostatka će biti riješena. Takođe je istakla da smo jedina opoziciona stranka koja je najviše uradila i doprinijela za proteklih godinu dana. Dobro je što su naši poslanici uspjeli da smanje PDV sa 21% na 7%. Naša inicijativa je bila da i Elektroprivreda, kao najača kompanija, smanji PDV što bi olakšalo građanima plaćanje računa. Mi iz SDP mislimo da su potrebne korjenite promjene u vlasti. Ako aktuelna vlast nastavi ovakom dinamikom još četri godine, mi ćemo ostati na margini Evrope. Proizvodi ovog ruralnog kraja SDP smatra da mu treba nać plasman i otkup na domaćem tržištu i povest računa o tome. Nikako ne treba nekotrolisano uvoziti proizvode sa strane i tako ugroziti domaće proizvođače. SDP Crne Gore ima rješenje za trenutnu situaciju i rješavanje problema. Jak pojedinac, jak poljoprivredni proizvođač, primjena vladavine prava, jaka Petnjica i jaka Crna Gora a jedino jaki možemo da budemo sa SDP“, zaključio je predsjednik OO SDP Petnjica, Salem Smailović za portal radija.

DENIS BOŽOVIĆ