UDRUŽENJE “LUKSEMBURG-CRNA GORA” DONIRALA NOVAC ZA SOCIJALNO UGROŽENE U PETNJICI

"Želim da se zahvalim doktorki Kiffer, zatim Ismetu Muhoviću i svim članovima ovog Udruženja, koje baštini najbolje evropske vrijednosti, solidarnost, gostoprimstvo i osjećaj za socijalnu situaciju u Crnoj Gori i Petnjici“, kazao je predsjednik Samir Agović.

Udruženje Luksemburg-Crna Gora uručilo je donaciju za socijalno ugrožena domaćinstva Opštini Petnjica u iznosu od 3.000 eura.

„Udruženje je pokazalo da je uz građane Petnjice i Crne Gore. Nama je veliko zadovoljstvo što smo u prilici da primimo donaciju od Udruženja, na čijem se čelu nalazi dr Christiane Kieffer, kao i naš veliki humanista i prijatelj Ismet Muhović. Donacija će dobro doći građanima naše Opštine koji se nalaze u stanju potrebe za podršku njihovoj egzistenciji zbog korona virusa”, rekao je predsjednik opštine Samir Agović.

On je podsjetio da ovo nije jedina donacija iz Luksmburga, ali je posebna, jer je, kako je Agović rekao, na čelu udruženja građanka Luksemburga, što pokazuje da je doktorica bila uz građane Petnjice i Crne Gore.

“Želim da se zahvalim doktorki Kiffer, zatim Ismetu Muhoviću i svim članovima ovog Udruženja, koje baštini najbolje evropske vrijednosti, solidarnost, gostoprimstvo i osjećaj za socijalnu situaciju u Crnoj Gori i Petnjici“, kazao je predsjednik Samir Agović.

Predsjednica Udruženja  Luksemburg-Crna Gora dr Christiane Kieffer kazala je za portal Radija Petnjica, da je zbog korona virusa osjetila potrebu da pomogne građanima Crne Gore.

Pomoć je uručena Ulcinju, Baru, Beranama, Rožajama, kao i Petnjici.

„Naše udruženje Luksemburg-Crna Gora pomoglo je građane Bara, Ulcinja, Rožaja, Berana kao i Petnjice. Razlog naše pomoći je situacija sa korona virusom, koja je sa sobom donijela probleme socijalno ugroženim porodicama“, kazala je dr Christiane Kieffer.

ENKO KORAĆ

IZVORRadio Petnjica