BIHORSKI “ŠVAJCARCI” PODIJELILI POMOĆ U VRIJEDNOSTI OD 20.000 EURA

Bihorski entuzijasti iz Švajcarske su i ovog, kao i mnogo puta do sada, za vrijeme Ramazana, pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za pomoć porodicama i pojedincima sa nedovoljnim materijalnim sredstvima i osobama socijalne nadoknade sa područja Opštine Petnjica.
“Za veoma kratko vrijeme, prikupljeno je 20.000 eura, koje su distribuirane u Bihoru na kraju mjeseca Ramazana.
Sa ovom donacijom, podržali smo 102 porodice po 100 eura i 50 porodica sa po 200 eura , i na taj način, Bihorcima smo uljepšali ramazanski Bajram.
Želimo ovom prilikom da se zahvalimo našim volonterima, koji su novac dostavili na terenu.
Potrudili smo se da ne zaboravimo naše komšije. Naime, uručili smo takođe pomoć pripadnicima druge konfesije u našoj opštini Petnjica. Na taj način, stava smo da ne smijemo zaboraviti bližnjeg svog.
Koristimo takođe priliku da se zahvalimo uredništvu Radija Petnjica, koji nemjerljivo informiše nas u dijaspori o aktuelnim dešavanjima u Petnjici, kao i za pažnju koju pruža udruženjima širom naše dijaspore.
Organizacioni odbor se ovom prilikom želi najiskrenije zahvaliti svim donatorima koju su nesebično podržali ovu akciju i ujedno koristimo ovu priliku da svim građanima Bihora i svim onim koji obilježavaju Bajram, čestitamo riječima, Bajram šerif mubarek olsun”, stoji u saopštenju odbora za pomoć građanima u opštini Petnjica iz Švajcarske .