HUMANOST NA DJELU: “LA VISTA” PODIJELILA MASKE INSTITUCIJAMA I GRAĐANIMA

Optštinski Operativni tim sa maskama koke je donirala kompanija "La Vista"

Kompanija “La Vista” podijelila je zaštitne maske institucijama i građanima Petnjice. Tim povodom opštinski Operativni tim, uputio je zahvalnost kompaniji „La Vista“  i njenom vlasniku Rešidu Rešku Adroviću za humani gest, koji su ovih dana iskazali prema građanima, ali i institucijama naše opštine.

“Ova naša brendirana kompanija ovih dana besplatno je dijelila zaštitne maske građanima, ali i institucijama. Ovakvi primjeri pokazuju da je na djelu humanost i solidarnost i da su te dvije vrijednosti od izuzetnog značaja u borbi protiv nekontrolisanog širenja virusa COVID 19. Naše službe koje su posebno izložene riziku, kao što su Služba zaštite, Komunalna policija, kao i radnici komunalnog preduzeća, a i zaposleni u građanskom birou su ovom donacijom i uz našu prethodnu nabavku zaštitnih rukavica će biti bolje zaštićeni u njihovim svakodnevnim aktivnostima koje nijesu mogle biti reducirane zbog specifičnih djelatnosti koje obavljaju.

Lokalno stanovništvo u nekoliko Mjesnih zajednica je dobilo određeni broj zaštitnih maski po prioritetu odnosno, vodilo se računa da se podijele starijim osobama i osobama koje imaju neke od hroničnih bolesti.

Dodajemo i to, da su iz ove kompanije najavili da ukoliko budu obezbijedili potreban materijal, nastaviće da šiju maske i da ih dijele bez ikakve nadoknade. Ohrabruje ih to, da će biti još ovakvih inicijativa i od drugih subjekata sa područja naše opštine, koji mogu organizovati ovakvu djelatnost uz poruku „Radimo jedni za druge, lakše ćemo prebroditi ovu opasnost koja prijeti ne samo nama, već i čitavom čovječanstvu“stoji u saopštenju Opštinskog operativnog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

KLUB ODBORNIKA DPS PETNJICA DONIRAO MJESEČNE NAKNADE NKT