HUMANOST NEMA GRANICA: ADROVIĆI IZ LUKSEMBURGA PRIKUPILI SKORO 18.000 EURA ZA HELENU

Bratstvo Adrovića koji žive i rade u Luksemburgu prikupili su 17.950 eura za pomoć Heleni Adrović, koja uskoro treba da ide na transplataciju jetre u Italiji.

Kako su istakli za portal radija iz organizacionog odbora Adrovića za prikupljanje sredstava, novac su donirali svi oni kojima su se obratili, a među donatorima ima i onih koji ne nose prezime Adrović.

“Moramo biti itekako zadovoljni što smo u kratkom periodu prikupili novčana sredstva, a postoje i indicije da bude još donacija. Naš cilj je da budemo složni ne samo u dobru, već i kada se neko od naših nađe u nevolji i iskaže potrebna za bilo kojim vidom pomoći. Nadamo se da je Heleni put do ozdravljenja sada puno lakši i da će nas sve brzo obradovati viješću o svom oporavku. Očekujemo da se mala Helena ubrzo vrati svojim redovnim aktivnostima, svojoj porodici, svojim drugarima i školi. Želimo joj svaku sreću, kao i njenoj porodici”, izjavili su za portal radija iz organizacionog odbora Adrovića za prikupljanje novčane pomoći za Helenu Adrović.

Da humanost Bihoraca nema granica, pokazuje i primjer Helene i njene porodice. Ljudi, porijeklom iz Bihora, daleko od svog zavičaja, prateći portal radija, saznali su da je pomoć porodici Adrović neophodna jer se Helenin otac povrijedio na radu i trenutno nije radno sposoban pa je akcija prikupljanja pomoći širom dijaspore  uzela maha i po ko zna koji put pokazala nesebičnost Bihoraca, a sve u cilju da porodici Adrović olakša trenutno tešku životnu situaciju.

DENIS BOŽOVIĆ