OTVORENA LOVĆEN BANKA U PETNJICI

Otvorena Lovćen banka u Petnjici

Lovćen banka otvorila je danas poslovnicu u Petnjici i time postala je jedina finansijska institucija koja će usluge pružati stanovnicima opštine Petnjica.

U sali Centra za kulturu u Petnjici upriličena je svečanost kojoj su prisustvovali Aleksandra Popović predsjednik Odbor direktora, dr Vinko Nikić glavni izvršni direktor, Blagota Radović član Odbora direktora, Darko Trnčić, Izvršni direktor za upravljanje rada sa stanovništvom kao i predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović i predsjednik SO Petnjica Mehmed Adrović.

„Nakon otvaranje filijale u Rožajama, Lovćen banka je otvorila šalter koji će poslovati unutar filijale iz Rožaja, to znači da u pružanju usluga nema bitne razlike, jer kolege koje će biti upošljene obavljaće sve bankarske usluge na dnevnom nivou od kreditiranja stanovništva i privrede. Šalteri banke će biti otvoreni od 8:00-14:00 časova”, kazao je za portal Radija Petnjica Haris Kurtagić, rukovodilac filijale u Rožajama i šaltera Lovćen banke u Petnjici.

„Lovćen banka nakon zaokruživanja svoje mreže na jugu i srednjem dijelu Crne Gore, počela je širenje i na sjeveru. Nakon Rožaja sada smo i u Petnjici. Prepoznali smo potencijale Petnjice kao jedne od najmađih opština, želimo pokazati građanstvu a i bankarskom sektoru da se i u ovim sredinama može raditi uspješan bankarski posao“ izjavio je za portal Radija Petnjica Darko Trnčić, izvršni direktor za upravljanje sa stanovništvom.

ENKO KORAĆ