BIHORAC DENIS ŠABOTIĆ, USPJEŠAN I KAO TRENER U ŠVAJCARSKOJ

Denis Šabotić, koji je bio šampion Švajcarske u kik bosku u WAKO federaciji, nastavlja uspješno da se bavi i trenerskim pozivom.

Naime, ovaj Bihorac  ima svoj klub „DEDžO GYM“, od oktpbra 2017 god. i već postiže zapažene rezultate.

„Da, nastavljam svoje uspjehe i u trenerskom poslu. Imam već dva švajcarska prvaka u poluteškoj i teškoj kategoriji ISKA federaciji. U subotu ( 2.oktobra ) imam tri borca  u finalu švajcarskog prvenstva K1 WAKO federacije u kojoj sam i ja bio prvak 2016.god. Timon Weber je u kategoriji do 60kg od koga se mnogo očekuje i čiji talenat puno obećava. Tu je i Alin Marian Toc u kategoriji do 81kg u kojoj sam i ja sam nastupao i Daniel Weicher 91kg koji je već švajcarski prvak u ISKA federaciji. Moj klub je jedini klub sa tri predstavnika i to mi je veliki uspjeh. Mlad ali uspješan klub u kome vlada prijateljstvo, respekt i disciplina. Imam još nekoliko talentovanih boraca koji tek nadolaze.

Do sada sam imao mali prostor od 70m2, a već od 10.novembra prelazim u mnogo većem od 210m2, sa vrsnom opremom koja će omogućiti ptofesionalan rad i dalje mnogobrojne uspjehe“, istakao je za portal radija Denis Šabotić koji očekuje da dobri rezultati tek treba da dođu jer se trud i rad mora isplatit.

DENIS BOŽOVIĆ