RUČAK ZA RADNIKE I GRAĐANE U ČAST ZAVRŠETKA GRUBIH RADOVA NA SANACIJI “KORAĆKOG POTOKA”

Ručak za završetak radova na sansciji Koraćkog potoka

Građevinska firma ING „Gradište“ iz Podgorice, koje je izvodila radove na regulaciji Koraćkog potoka, povodom privođenju kraju radova, priredila je ručak za zaposlene i angažovane na radovima kao i za predstavnike lokalne uprave i poslovne saradnike.

Naravno, prema riječima šefa gradilišta Zorana Krvavca, slobodnih stolica je bilo za sve mještane koji su rado svratili da čestitaju na obostrano zadovoljstvo.

„Investitor je Uprava javnih radova republike Crne Gore. Radove smo izveli veoma kvalitetno i planiranom dinamikom. Kada je kvalitet u pitanju, čak smo ga testirali sa teretnim kamionom i bagerom na ploči. Ukupni pločasti propust je dužine 52 metra, širini 2.4 metara uz dodatnih metar trotoara. I pored toga što smo čvrstoću i kvalitet ispitali sa teretnim i teškim građevenskim mašinama, objekat nije predviđen za kretanje motorniih vozilo, već isključivo će služiti kao pješačka staza. Ukupna vrijednost objekta je oko 40 hiljada eura“, istakao je za portal radija šef gradilišta Krvavac.

Što se radova tiče, preostalo je još uređenje oko objekta, demontaža oplate i čišćenja gradilišta.

DENIS BOŽOVIĆ