Fudbalska ekipa “Compani Murić” iz Rožaja pobjednik je petog memorijalnog turnira ,,Igrom protiv zaborava – Meho Agović” koji je danas održan na školskom poligonu Osnovne škole ,,Mahmut Adrović” u Petnjici, a u organizaciji Opština Petnjica.

Turnir je nakon prijavljivanja 14 ekipa otvorio predsjednik Opštine, Samir Agović.
,,Zahvaljujem se svima koji podržavaju ovaj turnir za našeg, nikad prežaljenog, Meha Agovića. Taj čovjek je izgubio život na jedan neprimjeren i veoma tužan način. Ubili su ga a mi smo dužni da se sjećamo njega. Naši dragi sponzori su i ove godine željeli da doprinesu i pomognu u organizaciji ovog turnira. Restoran “Merak” je jedan od donatora i danas je donirao piće za danas prisutne. Isad Isko Muhović, iz Švajcarske je donirao čak 400 eura za ovaj današnji turnir. Takođe se zahvaljujemo Halilu Agoviću i njegovim sinovima, istaknutim sportskim radnicima, koji su donirali dvije fudbalske lopte. Još jedan mladi Trpežanin koji voli svoj kraj, sve nas i koji poštuje ovaj turnir je Kenan Skenderović, sekretar fudbalskog Saveza u Luksemburgu a koji je donirao dva dresa za sudije. Zahvaljujem se svima, a posebno ljudima koji su daleko nekoliko hiljada kilometara ali su ipak danas tu, sa nama” kazao je predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović.
Pobjednička ekipa, čiji je trener bio Fadil Agović, je osvojila prelazni pehar, koji je prethodnu godinu krasio vitrinu ekipe Radija Petnjice, prošlogodišnjeg pobjednika. Osim prelaznog pehara, ekipa je osvojila i pobjednički pehar i novčanu nagradu u iznosu od 400 eura.

Ekipa iz Rožaja će do sledećeg memorijalnog turnira čuvati prelazni pehar.

ALMINA ŠABOTIĆ

3 KOMENTARI

  1. Imate toliko materala za dobar tekst a objavite samo da je osvajac muric kompani i dva tri donatora. Mogli ste radi nas u dijasporu objavit koji rezultat u finale koje igro finale koje najbolji strijelac koji su sastavi ekipa koji su rezultati bar od polifinala kojaje nagrada za osvajanje

  2. Sta covjek da rekne bilo bi suvisno za tragediju Meha Agovica.Lijep gest Opstine Petnjica sto organituje to.Meni je drago da sam ucestvovao u tome i uvek cu ucestvovat.Fudbal je dio mene bio i ostao.Veliki selam od broja 5 u ekipi FC Elana i FC Petnjice u svoje vrijeme
    Isat Isko Muhovic

OSTAVITI ODGOVOR