Fudbalska reprezentacija U19 Crne Gore boravi u Luksemburgu na poziv vršnjaka iz te zemlje. Prije dva dana ekipa Crna Gora izgubila je rezultatom 3:2, a danas se igra još jedna prijateljska utakmica.

U okviru mini turneje reprezentativci Crne Gore i rukovodstvo iskoristili su priliku da posjete fudbalski klub Union 05 Kayl/Tetange na čijem je čelu čovjek iz Crne Gore, Mita Ličina. U okviru te posjete i u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore FK Union 05 Kayl/Tetange je organizovao detekciju za igrače uzrasta izmedju 2000-2004 godine .

Na čelu delegacije crnogorske reprezentacije je bio Selektor Milorad Peković. Zainteresovani kandidati tog uzrasta su odigrali meč protiv domaćina U16 Uniona Kayl/Tetange. Meč je završen rezultatom 2:2 za ekipu kandidata (za reprezentaciju Crne Gore) golove su postigli Denis Kalač i Alan Murić dok za Union 05 oba gola je postigao Denis Ličina koji je već reprezentativac U16 Crne Gore.

Selektor Peković je bio zadovoljan kvalitetom prikazanim fudbalskim znanjem i u svojoj bilješci zapisao nekoliko kandidata koji će u narednom periodu biti pozvani da obuču dres reprezentacije Crne Gore.

Mita Ličina:

Velika mi je bila čast ugostiti fudbalsku delegaciju Crne Gore. Ovim činom su pokazali da ne zaboravljaju na svoju dijasporu i da računaju na sve talentovane igrače koji žele igrati za reprezentaciju Crne Gore. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim na poklonu, dresu reprezentacije Crne Gore sa brojem deset.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR