REBRONJA: ĐUKANOVIĆEVA ISTINA O IZDAJI SDP JE ISTA KAO ONA O OTVARANJU FABRIKE PEŠKIRA NA BORU

9

Dr Almir Rebronja – potpredsjednik SDPCG je u saopštenju za javnost reagovao na navode predjednika DPS Mila Đukanovića izrečene prije nekoliko dana na Boru.
“Treba zaista biti jako bestidan pa izgovoriti neistine koje je o SDP-u i njegovim predstavnicima u Petnjici izgovorio predsjednik DPS-a Đukanović u MZ Bor prilikom poslednje posjete Petnjici.
Istina o izdaji i stajanju SDP-a uz bok DF-a je taman toliko istinita kao i radna mjesta i fabrika peškira koju je otvorio prije par mjeseci na tom istom Boru sa istim onim ljudima koji su i ovog puta sjedeli pored njega i aplaudirali mu. Aplauzi tih ljudi nisu bitni jer su isti ti aplaudirali i Svetozaru Maroviću 2013.godine kada je isti i formirao petnjičku ispostavu Đukanovićeve grupe i postavio ih na čelo ispostave, a znamo ko je bio i gdje je sada Marović”, zaključio je Rebronja.

9 KOMENTARI

  1. Gospodine mladi doktore Almire Rebrna asad bive zamolijo dase nebi nasli nesto uvrjdni na moj komntar Doktore vrlo brzo vi zabravlate i SDP daste i vi bili vlast pa zaboga jednoga zasto nijste makar otvorli jednu manu otkpnu zadrgu Za bile dabi ba za poslili dva radnika u petnici Almire nemozete vi i vasa partija SDP vase greske da prbcujete DPS Jer depes nestoje uradijo za petnicu i za Bihor Almire ja moram reci daje depes vise izgrdijo sobrcajnice za ovija tri i li ctiri Godina u petnicu i bihoru nego stoje bivsa jugoslavija javas lijpo pozdravlam

  2. Ne prica o vasoj izdaji Djukanovic, prica narod Crne Gore.. SAMOSTALNE Crne Gore ! One za koju se borio SDP , mada sad znamo na koji nacin i koliko iskreno ! Da li je moguce da imate obraza da pricate ista?

  3. Jos vas bole rijeci Mila Djukanovica izgleda ! Nije vama lako da gledate i slusate kako on zajedno sa Crnom Gorom ide naprijed, a vi ostajete daleko iza… Vama je narod najgori sudija !

    • Milo ide napred to ste u pravu.ali zato sjever ide u P.mterinu . zahvalimo se Milu Djukanovicu. vi ne vidite dalje od Nosa. SDP trebamo dati podrsku da vidimu sta ce da uradi.

  4. Djukanovic je rekao ono o cemu Ranko cuti i ne progovara, i ono sto bi posto poto sakrio ispod tepiha da mu se ne zan ! A njegovi postupci govore mnogo vise da ne mora Djukanovic ista i da prica !

  5. Zna se odlicno na sta ste vi spremni iz SDP, vi ste kako vjetar dune isto ali isto, i onda se odmah bunite kad vam neko kaze istinu o vama !

  6. E bice da boli sto je Milo cvrsto utemeljen na nogama i sto jos vlada, a tek ce u prave pohode, okruzen naravno pravim ljudima, krenuti!

OSTAVITI ODGOVOR