Demokrate su poručile petnjičkom DPS-u da ne bi reagovali da im nije zasmetala pobjednička konvencija Demokrata.

“Da niste vidjeli slobodne Petnjičanke i Petnjičane kako se jedinstveno i hrabro izdižu iznad vaših podjela, ne bi širili nervozu i uznemirenost. Ako neko treba da se plaši Demokrata, to je samo DPS OKG. Nama su svaka vrata u Petnjici bila širom otvorena, a da li vi smijete da se usudite i pokucate na vrata Petnjičana koje ste doveli do prosjačkog štapa? Da li im poslije svega možete pogledati u oči? Sjetite ih se nekoliko dana pred izbore i dodjeljujete milostinju i dajete prazna obećanja. Vidjeli su časni Bihorci ko ste vi i na šta ste sve spremni, pa otuda vaša panika i neuravnoteženost”, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su podsjetili da je predsjednik opštinskog odbora DPS-a  naoružan arsenalom naoružanja “što automatskog, što snajperskog, kojeg se ne bi postidio ni divizion vojske kojim je nekada komandovao vaš partijski šef nad šefovima, a čiji su pojedini članovi činili brojna nepočinstva”.

“Sjetimo se Bukovice i deportacije. Sjetimo se ko je tada vodio ovu državu i komandovao. Ko ako ne šef nad šefovima? I danas opet neko hoće da sije strah po Petnjici sa gomilom naoružanja. I to ne bilo ko, već šef petnjičke filijale DPS OKG. Gdje će to da usmjerava tolike cijevi? Na koga? Odakle toliko naoružanje? Možda je još od “sedmog bataljona”, koji je formiran dok je Đukanović stolovao u Vrhovnom savjetu odbrane u Beogradu. Iskusan je Đukanović ratni zapovjednik još od granatiranja Dubrovnika. Da nije proslavljen, ne bi ga Šešelj označavao kao ratnog druga”, saopštavaju Demokrate i dodaju da se Bihorci ne mogu plašiti njih koji, kako kažu, mire i koji se zalažu da ide brat za brata, a ne brat protiv brata ili oni čiji rezultat se može vidjeti u prepirci aktera njihovog novog spota?

“Gospodo iz DPS OKG, raskrinkani ste i ne pokušavajte da vaš strah i nacionalističku histeriju širite Petnjicom. Ako neko ima razloga za strah, to ste vi i nemojte vaš kukavičluk i groznicu poraza širiti Petnjicom. Petnjicani jedva čekaju da vas se oslobode i da vam vide leđa”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

PODIJELI

12 KOMENTARI

  1. OKG je ostala bez argumenata ispred ove napredne mladosti, no se bojim ovo povecanje cijene goriva ce iskoristiti za kupovinu osiromasenih dusa u sva ova cetiri gradica.

  2. Ajde prestanite da nam sirite vise svoju histeriju po Petnjici, da vas zamolim. Toliko ste se uplasili izbora da po cijeli dan samo prozivate DPS. Imate li drugog posla demagozi?

  3. Ne znam sta ste se uhvatili DPS-a.. da ste toliko sigurni u to sto imate da ponudite vi ne bi konstantno pominjali njih, nego bi predstavili svoje programske ideje i ciljeve …

  4. Nije mi jasno do kad cete se baviti jednom istom temom..recite nam sta nam to mozete ponuditi, cime vi mozete poboljsati zivot u Petnjici? ajde recite nam !

  5. Da vam je bila toliko dobra konvencija kao sto pricate ne bi vi o njoj sami pricali i potencirali tu pricu, jer ocete da se nametnete kao neko dobro, a vi ste samo stetno tkivo koje ce biti odstranjeno ovim izborima !

  6. Bilo bi dobro da se rukovodstvo zamijeni u Petnjici da malo drugi imaju priliku da se dokazu ali ljudi iz bihora ali svi Voli Mila Djukanovica tako da su male sanse da DPS izgubi a za delegaciju DPS-a u Petnjici niko nebi glasao da nije MILA!!! Ali opet ce da se Bosnjacka stranka i DPS ujedine tako da sva pusta obecanja ostaju i dalje

OSTAVITI ODGOVOR