Saopštenjem za javnost oglasila se OO BS Petnjica.

“Predsjednik Skupštine opštine Petnjica dr Erol Muratović poučen nelegalnim radnjama,  zakazao je zbor gradjana  MZ Centar Petnjica tajno, jer  nije ispoštovao zakonom predvidjen rok. Dakle poštovani gradjani MZ Centar ovdje se radi o klasičnoj prevari, tj.o prevari,  koju želi DPS da odradi. Imajući u vidu da sam prije nekoliko dana saopštenjem za javnost prozvao lokalnu upravu da ništa ne radi na uređenju prostora u MZ Centar,  kao i da ne zakazuje zbor gradjana za pomenutu MZ,  predsjednik Skupštine želi da izbor Savjeta MZ Centar postavi ljude iz Mesnog odbora DPS Petnjica”, saopštio je član OO BS Petnjica Aldin Muratović.

3 KOMENTARI

  1. Zbor građana se organizuje javno,ako je to drugačije onda je to posao za tužilaštvo naravno uz priložene dokaze.Borite gospodo bošnjaci džaba su vam žalopojke po portalima radite nešto do juče ste bili u koaliciji sa njima isti ste vi.

  2. Bošnjaci se moraju jednom zauvjek otrgnuti iz kandżi DPSa i njihovog Privezka zvanog BS Bosnjaci moraju dati svoj glas BDZ-CG

OSTAVITI ODGOVOR