Predsjednik OO SD Petnjica Isljam Ćeman je povodom četiri godine od vraćanja statusa opštine Petnjici rekao da je taj događaj bio opravdan jer Petnjica polako dobija oblike ozbiljne lokalne samouprave koja treba da bude servis građanima i koja treba da pomogne u poboljšanju kvaliteta života na ovom prostoru.

“Kada govorimo o tome da li se nešto postiglo i koliko se postiglo u proteklom periodu, svakako, smo mišljenja da se moglo bolje i da se moglo više postići, ali moramo biti i fer i pošteni pa se sjetiti da je opština u proteklom periodu imala mnogo problema, prije svega oko konstituisanja same administracije i službi koje treba da ima lokalna uprava. Da li je moglo brže i efikasnije pitanje je, a mi smo svakako mišljenja da jeste a mislimo, prije svega, na komunalne službe i druga preduzeća koja su od vitalnog značaja za funkcionisanje lokalne samouprave i servisiranje potreba građana. Krivca za to svakako nećemo tražiti ali svakako treba imati na umu da smo u proteklom periodu imali jednu koaliciju na vlasti koja je loša funkcionisala i koja se svodila na svađe koalicionih partnera. Da bi se razriješila ta situacija koja je imala katastroflne posljedice za cijelu opštinu, SD je preuzeo odgovornost i ušli smo u vlast kako bismo prevazišli nastalu krizu i doprinijeli bržem razvoju i rješavanju lokalnih problema. Naravno da ima i pozitivnih pomaka, a to se ogleda u izgradnji prelijepe zgrade opštine sa najmodernijim sadržajima koji treba da ima jedna ozbiljna administracija, početak izgradnje puta Petnjica Berane, planiranje izgradnje novih infrastrukturnih projekata koje će doprinijeti boljem kvalitetu života na ovom području. Socojaldemokrate će svakako pomoći i učestvovati u razvoju opštine Petnjica, kako sa državnog nivoa tako i u vršenju lokalne vlasti gdje ćemo predlagati nove projekte koji su značajni za Opštinu Petnjica, a to smo dokazali u prethodnom periodu, gdje su naši ministri i poslanici mnogo pomagali i dalje pomažu i učestvuju”, rekao je predsjednik OO SD-Petnjica Isljam Ćeman.

PODIJELI

8 KOMENTARI

  1. Ovo su oni sto su socijaldemokratsku ideju zamijenili za kratkotrajne fotelje,nesto poput Pozitivne CG.Nadam se da ce nas ovi spasiti!

  2. Ovi SDP-ovci ne staju, a sto mlatite drugovi. Kada je sada uslijedilo sistematiyacijom udaranje po kadrovim nekadasnjeg SDP-a, kojeg je prodao Ranko Krivokapic i kojeg je unistio, SD je stao u odbranu svojih bivsih partijskih drugova i to iz Petnjice tako da samo opusteno. Vidjet cete ko se sve to vratio u staru novui ideju Socijaldemokratije u Petnjici. Ali vi to vec znate.

  3. Ovaj rast kao da zivi u nekom paralelnom svijetu pa se ne stidi da iznosi ovakve gluposti.Koga ste to vi od SDP-ovih kadrova zastitili kad svi znamo da ste na svim njihovim mjestima sada bas vi.Ko je iz Petnjice ima neku funkciju osim Rifka i Almira R. koga ste po hitnom postupku izbacili iz borda direktora MA.Ako vam je demokratija, kako sam napisa,udaranje po kadrovima neistomisljenika onda ste pravi SD!

  4. Gospodine Cemanu, procitao sam vas komentar vjerujte iskreno se kajem sto sam ga i procitao znajuci da ste osoba sa dva lica preporucio bih vam da vam politika nije jaca strana najbolje je da se manete toga jer ste zaboravili skolstvo i rad sa djecom a mi roditelji smo u gubitku jer vi prosvjetni radnici nemate vremena za rad u skoli te s'toga bilo bi cestito da se bavite iskljucivo profesionalnim pozivom da ne bi mi roditelji upirali prstom u vas i zalili kako ste nam obrazovali djecu, niste vi usli u lakalnoj vlasti da bi pruzili nesto gradjanima nego u dogovoru sa DPS-om izasli ste iz prethodno cestite partije, a navodno si se dokopao neke minijaturne foteljice, dakle gospodine presjednice O.O.SD postigli ste svoj cilj iskljucivo samo za sebe! I da znate da vam nista ne vjerujemo…Pozdrav.

  5. A kuku, a je li moguće da on nešto komentariše? On veze sa životom nema, majko mila ? Kud ovaj svijet ide, kad ovakvi pokušavaju da progovore?

OSTAVITI ODGOVOR