Sinoć je u organizaciji OO DPS-a Petnjica, u restoranu „Bor“ na Boru, organizovana žurka povodom 10 godina nezavisnosti Crne Gore. Prisutnima se obratio predsjednik DPS-a Petnjica Mehmed Meša Adrović, koji je pozdravljajući i čestitajući svim prisutnima jubilej, istakao da su Bošnjaci prije 10 godina ustali i glasno i jasno rekli DA svojoj državi i iskoristio priliku da se zahvali i dijaspori, koja je dala ogroman doprinos i koja je došla i podržala crnogorsku nezavisnot.

„Na moje veliko zadovoljstvo, osim članova DPS-a, proslavi je prisustvovao i određen broj simpatizera i članova drugih političkih subjekata u našoj opštini i oni su se javno izjasnili da za njih u budućnosti više ne postoji ni jedna druga partija, osim DPS-a“ istakao je Meša Adrović, pokazujući rukom na nove članske karte na svom stolu. On je dodao da je DPS partija koja je uspjela da vrati Crnoj Gori i Petnjici dostojanstvo koje i zaslužuje, jer se „mora priznat najveće zalaganje i zasluga DPS-a za obnovu crnogorske nezavisnosti i njenog utemeljenja kao međunarodno priznate suverene države. A uz to treba naglasiti i najveću zaslugu ove partije za to što je Petnjica povratila status opštine, povratila svoje dostojanstvo, pa se danas dolazi u opštinu Petnjica a ne u mjesnu zajednicu Petnjica“, zaključio je u svojoj izjavi za portal radija Petnjica Mehmed Meša Adrović.

DENIS BOŽOVIĆ

PODIJELI

5 KOMENTARI

 1. ovaj je definitivno puko ko vrela flascha.
  Cuuu DPS najzasluzniji.
  jeste za Tebe i tvoj biznis DPS sigurno najzasluzniji, to bez sumnje.
  Ali takodje je najzasluzniji i za tu jadnu omladinu koju si tu kao robove okupio, jer moraju se ponasati kao robovi i nesmiju slobodno razmisljati, i za to je DPS dalkeo daleko najzasluzniji.
  DPS je partija poltrona. Da bi jedan poltron uzivao i imao sve privilegije koje ima (a svi ih znamo koje su), zato je potrebno da se unisti ovoliki broj omladine. To je DPS.
  Umjesto da pruzi mladim ljudima slobodu i stvaralastvo poltronski DPS ih ucjenjuje i stvara od visokoobrazovanih ljudi degenerike, koji znaju samo onako kako im se naredi.
  grozno, zaista grozno sta radi DPS, pogotovu u Bihoru.
  Zato narode Bihora otvorite oci, i nedozvolite da ikada vise dodje ova struktura koja vrsi zarobljavanje bihorske omladine, ucjenjujuci ih mizernim obecanjima i nedajuci im da razmisljaju slobodno, i da izraze ono sto zele i sto mogu.
  Vi da nemate vlast u svoje ruke, da s time ucjenjute narod, vi nebi ni 18 glasova pokupili u cijelom Bihoru. Niko od te omladine nije srecem i dusom za DPS. NIJEDAN JEDINI.
  Ali je dosao tu i uclanio se zato sto je ucijenjen, i sto drugog izbora nema, jer mu vi nedate drugi izbor.
  I tako vladate nasim ojadjenim opstinama po sjeveru. UCJENJIVACKI.

 2. Na ovakve izjave nije posteno cutati.
  A sta bi Mesa kad je Rifat Rastoder bukvalno donio bio opstinu 2005. (ako se dobro sjecam), pa bi glasanje pa Faka Adrovic (DPS) pobjeze sa glasanja. Tada je bilo bar jos ovoliko naroda u Bihoru, tada je bilo pravo vrijeme da se opstina obnovi.
  Vi kazete da tada nije bilo uslova za opstinu. Koji su se uslovi stekli 9 godina poslije toga? Ambulanta je bila i ostala, stanica policije je bila ali ste je ZATVORILI, mjesne kancelarije su bile i ostale. Nista dodatno nije stvoreno.
  I ovu opstinu vam je Rifat Rastoder poklonio, gurao kroz parlament da zakon prodje. Sjeli ste na gotovo i nijeste u stanju nista da pokrenete sami, osim ovo sto vam je drzava dala da zaposlite u socijalno, mup, zavod za zaposljavanje, novac za opstinu i gradnju dijela magistrale prema Beranama.
  Pogledajte lokalne puteve kakvi su.

 3. ovaj je kratke pameti ne pamti dogadjaje u Petnjici. Svi su bili za opstinu osim njegove partije. Bihorce je ponajvise lagao Bobo u njega su se kleli ovi ovakvi, na svaki skup je govorio da ce da nam daju opstinu a tim lazama nikad kraja nije bilo. Sjeli ste na gotovo gospodo

 4. Stvarno zalosno, ovog Mešu treba žaliti koliko je umislio da je nesto bitno rekao i da je pametan :-). A odlično se zna ko je Meša i šta je DPS :-), unazadili su Crnu Goru i Petnjicu, Petnjica nije u 21 vijeku nego u 1 vijeku zbog DPS-a i DPS-ovskih “visoko školovanih-funkcionera”, žalosno. A moram članak je vrh, samo neko iz DPS-a lose sklapa tekst hahaha procitao sam dje pise: da skupu prisustvovali i članovi drugih partija i da su se javno izjasnili da za njih ne postoji druga partija hahaha ja vidim samo one jedne te iste zarobljene žalosne duše koke ste vi sa ucjenama zarobili da budu dio žalosnog DPS-a. E moj Meša ne prolazi više propaganda, vi iz DPS-a ste tvorac što je Petnjica vracena u 1 vijek, ali je žalosno što je i tvorac glup pa je i tvorac neko iz prvog vijeka, nadam se da će gradjani (ako je šta ostalo) vratiti Petnjicu u sadašnje vrijeme pa onda tebi Meša i ostaloj družini da kažemo Pa Pa, pa da idete kod Sveta Marovića u sobicu 🙂 da se bazdi malo :-).

OSTAVITI ODGOVOR