Veliki broj čestitki sa svih strana stigao je na adresu Radija Petnjica povodom početka emitovanja programa našeg radija.

Iskrene želje za uspjeh radija neki su pretopili i u stihove a neki u srdačne, emotivne i jednostavne poruke. Neke od njih smo izdvojili. 

Radio Petnjica

Sve se živo raduje
Pjevaju i ptice
Krenuo u etar
glas radio Petnjice.

Hvala ti, Raife
Što misliš na kraj
Veseliće odsad biti
U Bihoru maj.

Pozdravi i želje
Veseliće lice
Do kojega dođu
Glasi iz Petnjice.

Po prvi put u životu
Od kad Popča teče
Radio Petnjica
Ko voda poteče.

Ferid Muratović, Luksemburg

**************

Poštovanje i srdačan Selam za sve u Petnjici htio bih vam čestitati na otvaranju radio stanice da nam ako Bog da zaživite i popnete se na najveći nivo slušanosti i da postanete broj jedan ne samo u regionu već i u svijetu.

Emin Ličina Ćile. 

************

Veliki pozdrav slusaocima Radio Petnjica iz Švedske.

Pratim vas evo već nekoliko sedmica preko interneta i mogu vam reći da sam oduševljen samim konceptom i idejom kako je sve osmišljeno.
Radio koji emituje odličnu muziku, profesionalno osmišljen i urađen sajt sa najnovijim vjestima iz Petnjice i okoline pruža mogućnost stanovnicima da uvjek budu informisani o svemu bitnom što se dešava u njihovom kraju.
Naročito je ovo važno za ljude u dijaspori, kojima je ovim putem omogućeno  da premoste fizičku udaljenost, te da se ovim putem druže sa svojim najmilijima, prate najnovija zbivanja i aktivno učestvuju u životu svoga kraja.
Bravo za ideju, ovaj projekat bih nazvao ” Radijskim Facebook-om”, i ne sumnjam da ćete uspjeti u svojoj ideji da povežete ljude iz cjelog svjeta – sve na jedno mjesto!  Mislim da je ovo istorijski trenutak za čitav kraj.
Želim Vam puno sreće, da budete dugovječni, a vjerujem da je ovo samo početak i da ce na ovim našim balkanskim  prostorima nići još mnogo sličnih projekata koji ce sve ljude dobre volje ponovo povezati u jednu veliku familiju!

Adnan Durić, Švedska

***************

Veliki pozdrav I mongo sreće i uspjeha u radu ovog našeg radija kojeg smo sa oduševljenjem prhvatili od srca.

Muhedin Idrizovic, New Yorka

****************

Želim vam da budućih  100 godina govorite u etar  jasno, glasom profesionalnosti i  ritmom srca. Ostavite svojim radom trag na medijskoj sceni. Iako ste mali budite ponosni. Kolektivu želim da strpljivo originalno i profesionalno radi decenijama . Budite putokaz za hrabre, budite  sinonim za istraživačko novinarstvo i demokratizaciju društva.

Slavko Raspopović, Spuž

****************

Dragi prijatelji,kolege,

Srećan sam što je Petnjica (Bihor) konačno dobila prvi medij.
Vjerujem da će biti prilike a i potrebe, da se uskoro vidimo i sarađujemo. Vjerujem da će naši ljudi u Bihoru i širom svijeta sa talasa Radio Petnjica slušati samo pozitivne stvari. To je veliki iskorak iz dugogodišnje informativne blokade našega kraja.
Kolektivu Radio Petnjice i svim građanima Bihora, još jednom želim srećan početak emitovanja programa.
Selam svima i srdačni pozdravi !
Raško Ličina, novinar Radio Berana
**************

Čestitamo vam početak rada vašeg radija.

Radujemo se vašem dolasku u mrežu radija Crne Gore i želimo vašim šlušaocima da uvijek čuju dobre vijesti preko vaših talasa.

Nadamo se uspješnoj saradnji.

Kolektiv radio “DELFIN”-a, Herceg-Novi

*************

Uz najljepše želje za početak rada želim vam da svojim radom ostavite dubok trag na medijskoj sceni Crne Gore Ulazite u istoriju jer će ostati zapisano da ste prva ekipa koja je pokrenula Radio Petnjica.Tako je ostalo zapisano da sam i ja član prve ekipe koja je, sada već daleke 1992.godine, pokrenula Radio Berane. Ja sam veliki zaljubljenik u radio i to će me držati do kraja života i pune tri godine sam bio na čelu Radio Jugoslavije u Beogradu kao glavni urednik, pa imam taj osjećaj zadovoljstva kada je i Petnjica dočekala da dobije svoj radio.To su istorijski koraci Iako ste mali budite ponosni što ste upravo vi oni koji su započeli sa nadam se s uspješnim i dugotrajnim radom. Uvijek ću vam biti na raspolaganju za bilo koju pomoć jer moje iskustvo je značajno u radijskom i novinarstvu uopšte.
Sve čestitke još jednom i da ste mi živi i zdravi.

Amer Ramusović
dugodišnji urednik i novinar
više medija sa prostora SFRJ

PODIJELI