PODRŠKA SPP PETNJICA OD BKZ ŠVAJCARSKE

Bošnjačka kulturna zajednica Švajcarske podržala Stranku pravde i pomirenja na predstojećim lokalnim izborima u Petnjici.

Predsjednik Bošnjačke kulturne zajednice u Švajcarskoj BKZ – CH Ernad Korać, sa Glavnim odborom BKZ CH . Dženad Hodžić, Zeno Rastoder i Senad Paljevac podržali su SPP na narednim izborima u Petnjici.

“Poštovanoj braći i cijenjenim sestrama, ponosnim i gordim Bihorcima, Bošnjačka kulturna zajednica u Švajcarskoj BKZ -CH je uz Vas .

Bihorci, imamo li odgovor na svakodnevne pritiske, na ucjene, na pljačku, na planski progon stanovništva i na satiranje njihovog dostojanstva. Imamo li odgovor na preskupu prodaju magle i na prazna predizborna obećanja i na maćehinski odnos prema siromašnima i socijalno ugroženima ?
Imamo li odgovor na konstantnu nesposobanost čelnih ljudi u Opštini, koji nas predstavljaju na poharane i uništene resurse, prazne budžete i pune njihove džepove?

Imamo odgovore, jer ih moramo imati. Stranka stranka pravde i pomirenja ima i odgovore i riješenja. Odgovorit ćemo demokratski mirno, ophoditi ćemo se majčinski prema svakom stanovniku u Opštini , odgovorit ćemo planskim i održivim projektima, daćemo sposobnim, a ne podobnima i radićemo pravedno, odgovorno i čestito.

Bošnjačka kulturna zajednica u Švajcarskoj je čvrsto ubijeđena, da je Stranka pravde i pomirenja najbolji izbor za građane Petnjice, da je jedini garant vraćanja dostojanstva Bihoraca, koji je opljačkan, ucijenjen i obeshrabljen.

Nemamo više vremena da čekamo, SAMO PRAVO, SAD I ODMAH”, stoji u saopštenju BKZ Švajcarske”, istakli su iz BKZ Švajcarske.