RIFAT AGOVIĆ: KOMUNALANO PREDUZEĆE SPREMNO ZA IZAZOVE

Komunalno preduzeće

Komunalno preduzeće u Petnjici  spremno dočekuje predstojeću zimu, posluje veoma uspiješno i realizuje sve aktivnosti koje su predviđene planom pa čak i one koje se dese nepredviđeno.

Tehnički direktor petnjičkog Komunalnog preduzeća Rifat Agović kazao je za portal Radio Petnjica da su lijepo jesenje vrijeme iskoristili za remont snjegočistača i popravke na nožu, odnosno plugu za čišćenje snijega.

“Za zimsko održavanje puteva opredijeljena su sredstva, tako da sa te strane nećemo imati problema. Spremni smo i nadamo se da ćemo uspješno realizovati sve potencijalne aktivnosti i da neće biti eventualnih kvarova na mehanizaciji ”, poručio je Agović.

Komunalno preduzeće ima dvije kombinovane mašine, kamion i traktor, koji će se shodno potrebama koristiti  za čišćenje snijega.

“Putni pravac Petnjica – Berane je regionalni putni pravac  i za njegovo održavanje zadužena je Vlada CG, koja je te poslove  povjerila firmi “Crnagoraput”, međutim ukoliko bude neophodno, kao i više puta što je bio slučaj ranije, kada oni zakasne, dio tog putnog pravca svakako će očistiti naše Komunalno preduzeće, posebno putni pravac Petnjica-Podvade-Stenice”, zaključio je tehnički direktor Komunalnog preduzeća Rifat Agović.

ALMINA LIČINA