OO BS PETNJICA: RADITE ZA POLITIČKU OPCIJU KOJA KONTROLIŠE OBAVJEŠTAJNO-ŠPIJUNSKE SLUŽBE

OO BS Petnjica
OOBS Petnjica je odgovorio na odgovor uredništva Radija Petnjica i urednika Samira Rastodera u vesi sa zloupotrebom djece i džamije u političke svrhe. Odgovor prenosimo u cjelosti.
“Gospodine Rastoder, ova vaša pisanija je oličenje neprofesionalnog novinarstva i rad u interesu jedne političke opcije i to baš one koja u datom momentu ima kontrolu nad obavještajno-špijunskim službama.
Juče je to bila najjača partija bivše vlasti, danas je to najslabiji konstituent aktuelne vlasti. Vama nije bitno o kome se radi, važno je da kontroliše pomenute službe. Moramo vas podsjetiti na tekstove u medijima o vašoj avanturi u susjednoj Srbiji i nesuđeni susret sa kontroverznim agentom Sinđelićem. O tome su pisali svi mediji u CG, a građani nisu zaboravili. Ovaj tekst vam je skoro čitav besmislen i ne zaslužuje nikakav komentar.
Tačno je samo to da su činjenice svete, a komentari slobodni. Shodno tome, sveta je činjenica da sve vas ratnike koji se borite protiv kesa sa BS simbolima građani u svojim komentarima na društvenim mrežama urnisaše. Dovoljno je da pogledate komentare na vašim stranicama. Pametnome dosta. Primite srdačne selame od OO BS Petnjica”, stoji u saopštenju OO BS Petnjica.
SAMIR RASTODER