FK PETNJICA UBJEDLJIVO SAVLADALA FK POLIMLJE

Fudbaleri Petnjice ubjedljivo savaladali su na svom terenu ekipu Polimlja sa 3:0.

Ekipa Petnjice nastavila je gdje je stala u novembru prošle godine. Na stadionu u Gusarama, u derbiju kola, savladana je trećeplasirana ekipa Fk Polimlja iz Murine, rezultatom 3:0.

Ekipa Petnjice dominirala je tokom svih devedeset minuta, dok su gosti pokušavali da iznenade iz kontri ili eventualnih grešaka domaćina.

“Prvih dvadeset minuta je proteklo u velikoj borbi na sredini terena, a blagu terensku inicijativu naši fudbaleri su iskoristili u 21 minutu i preko Lazara Ćulafića i došli do prednosti 1:0.

Nakon pogotka, fudbaleri Petnjice su zaigrali još ofanzivnije i nisu bili miljenici sreće, promašsene su dvije stopostotne prilike ,ostalo je 1:0 na poluvremenu.

Početkom drugog poluvremena kod domaćina ulaze mladi Anil Julević i Miro Korać, što se ispostavilo kao pun pogodak. Ekipa je zaigrala još ofanzivnije i šanse su se redjale kao na traci. Pogotovo je bio raspoložen lijevi bek domaćina Sava Pesić, koji je golovima u 71 i 93 minutu riješio pitanje pobjednika”, kazali sui z FK Petnjica.

U periodu između drugog i trećeg gola, fudbaleri Petnjice ponovo nisu bili miljenici sreće, zbog navodnih ofsajda su im poništena dva pogotka, pa je rezultat mogao biti i ubjedljiviji.

Iz Fudlaskog kluba Petnjica, napomenuli su da je bilo veoma loše suđenje glavnog sudije Vidakovica, koji nije bio na visini zadatka i koji je griješio na štetu oba tima.

U sledećem kolu, fudbaleri Petnjice gostuju ekipi Brskova u Mojkovcu.

ENKO KORAĆ