DPS PETNJICA: MEHMED ADROVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA

Mehmed Adrović

U Petnjici je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Petnjica na kojoj je za predsjednika Opštinskog odbora izabran dosadašnji predsjednik Mehmed Adrović.

Sjednici su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva DPS Crne Gore dr Suad Numanović i ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore Mersudin Dautović.

Predsjednik Adrović je u svom obraćanju iskazao zahvalnost Predsjedništvu partije i članovima Opštinskog odbora na podršci i ukazanom povjerenju i izrazio očekivanja da će kontinuiranom saradnjom sa Vladom Crne Gore, lokalnom samoupravom i partijskim jedinstvom naša partija nastaviti sa odličnim izbornim rezultatima na svim predstojećim izborima u interesu svih građana opštine Petnjica i u cilju razvoja naše opštine.

U ime Predsjedništva prisutne je pozdravio koordinator dr Suad Numanović koji je istakao da su kvalitetna partijska infrastruktura, odlična saradnja sa rukovodstvom DPS Crne Gore i Vladom Crne Gore, uspješna realizacija izbornog programa,  garant da će DPS u Petnjici i u narednom periodu bilježiti najbolje rezultate u našoj državi.