UČENICI OŠ “MAHMUT ADROVIĆ” ČISTILI PETNJICU

Osnovna škola  ,,Mahmut Adrović” je juče organizovala akciju ,,Naš doprinos zaštiti životne sredine”. Učenici ove škole su očistili ulice i okolinu Petnjice, od škole, opštine pa do Centra za kulturu.

,,Osnovna škola ,,Mahmut Adrović” svake godine daje doprinos zaštiti životne sredine, a prema godišnjem planu škole to se održava 5. juna. S obzirom na to da je ove godine 5. juna bio Bajram, mi smo ovu akciju održali juče, 6. juna.

Učenici svih razreda, od prvog do osmog, su učestvovali u ovoj akciji. Učenici devetog razreda nijesu, jer su oni završili 18. maja. Sve pravce koji idu od škole i ka školi smo očistili, sve do zgrade opštine i Centra za kulturu.

Želim ovom prilikom da se zahvalim nastavnicima i učenicima koji su ozbiljno i odgovorno pristupili ovoj akciji i dali doprinos zaštiti životne sredine. Svakako baštinimo, čuvamo, pazimo prirodu a ako mi čuvamo prirodu i priroda ce čuvati nas”, kazao je direktor ove škole, Rifat Ramčilović i pozvao sve gradjane da se priključe ovakvim akcijama kako bi sačuvali našu okolinu.

ALMINA ŠABOTIĆ