SPP PETNJICA U AKCIJI “ZAJEDNO ZA BIHOR”: DONIRALI I POSADILI CVIJEĆE ISPRED OPŠTINE

1
214
Zajedno za Petnjicu

Članovi opštinskog odbora SPP Petnjica zajedno sa Komunalnim preduzećem organizovali su danas akciju sadnje cvijeća ispred zgrade opštine.

Njegujući tradiciju odgovornog odnosa prema životnoj sredini članovi SPP-a su donirali sadnice cvijeća i time doprinijeli očuvanju zajednice. Cilj je podizanje svijesti mještana, posebno namjladjih, o važnosti očuvanja životne sredine, ali i mogućnosti da oni sami utiču na njeno očuvanje i unapredjuju je.

,,Na prošloj sjednici parlamenta smo pozvali kolege odbornike da učestvuju u akciji i rekli smo da će SPP da donira nekoliko sadnica da se uredi uže jezgro Petnjice. Danas smo sproveli akciju ,,Zajedno za Bihor“ kako bismo uljepšali našu opštinu i dali doprinos u očuvanju. To smo učinili zajedno sa Komunalnim preduzećem i pozivamo sve gradjane i članove ostalih političkih partija da učestvuju u ovoj akciji. A mi ćemo se, naravno odazvati svima koji nas pozovu na učešće“, kazali su članovi opštinskog odbora SPP Petnjica.

ALMINA ŠABOTIĆ

1 COMMENT

  1. Ovaj predsjednik komunalnog dosao da se slika a nije ga sramota sto je nesposoban da skloni ogromnu deponiju smeca iz centra Petnjice,koja je sa svih strana direktno okruzena marketima,restoranima,kafanama i stanbenim objektima i koja bode oci svima koji zive i dolaze u Petnjicu, osim njemu i rukovodstvu opstine.A ova SPP umjesto da trazi od ovih sto se sa njima slikaju, da ociste i asvaltiraju gradske ulice,sade cvijece pored klupa na kojima odmaraju neuposleni opstinski sluzbenici.

LEAVE A REPLY